INTUÍCIÓ

Válassz egy mágikus kártyát és fogadd meg a tanácsát!

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Első kártya tanácsa:

Ne pazarold az energiádat olyasmire, amin már úgysem tudsz változtatni. Itt az ideje, hogy előre lépj. Legyél erős és bölcs ebben az időszakban és ebben a folyamatban, meríts belőle erőt, bátorságot, és menj előre Ez az időszak most nem más, mint a testi, a lelki, a szellemi vagy az érzelmi fejlődés időszaka. A szellemek támogatnak téged, készen állsz a változásra. Vágj bele!

Második kártya tanácsa:

Eljött az ideje annak, hogy megismerd a halhatatlan lelkeket, és új emberré válj. Ez az időszak most számodra arról szól, hogy új utakat keresel és fejleszted a képességeidet. A lelki fejlődés fog most dominálni, ezzel szemben az anyagi, pénzügyi téren egy kicsit alacsonyabb növekedés vagy visszaesés várható. Emiatt másra is tudsz koncentrálni, azaz a lelki dolgokra. Új célokat érsz el. Nyisd meg önmagad, készen állsz.

Harmadik kártya tanácsa:

A szellemek azt sugallják, hogy engedd el a negatív energiákat és a széthúzást az életedből. Vond le a tanulságokat, tanulj belőlük és fejlődj általuk. Ezután képes lesz életedben megjelenni a bőség is. Ne törődj mások drámáival, maradj ki az ilyen dolgokból, és ne engedd, hogy mások lehúzzák a hangulatodat. Attól, hogy más boldogtalan, te még lehetsz harmóniában. Ne legyen ez hatással rád! Tekints a jövőbe kiegyensúlyozottan és két lábbal a földön járj. Lélegezz mélyeket és meglátod, a szeretet és a szépség belép az életedbe

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

10 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!