INTUÍCIÓ

Válassz egy mandalát és tudd meg, hogy mit tartogat számodra a július!

Megosztás
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nincs más dolgod, mint megnézni a fentebb látható mandalákat és kiválasztani a hozzád legközelebb állót. Megvagy? Akkor lássuk, hogy milyen jóslat tartozik a választásodhoz. Görgess lejjebb!

Az első mandala

Ha ezt a mandalát választottad, akkor számíthatsz rá, hogy a munkádban, szakmai életedben előrelépést tapasztalsz meg. Számos lehetőség fog megmutatkozni előtted, a legfontosabb, hogy ezt képes legyél kellőképpen kihasználni. Add bele magad 100%-osan abba, amit csinálsz. Tervezz, gondolkozz, szervezz, légy mozgásban fizikailag és szellemileg is. Lehet, hogy ez a hónap kevésbé fog a pihenésről szólni, de abban biztos lehetsz, hogy a kemény munkád meg fogja hozni méltó gyümölcsét. Akár egy régóta vágyott előléptetést is sikerülhet elérned.

A második mandala

Ha ezt a mandalát választottad, akkor számodra ez a hónap minden lesz, csak nem unalmas. A bátorságod szárnyra kap és ennek következtében olyan dolgokat fogsz megtapasztalni, amiket eddig soha. Nem félsz kockázatot vállalni, új kalandokban részt venni, új dolgokat kipróbálni. Lehetséges, hogy egy tengeri utazás, egy új földrészen eltöltött idő olyan tapasztalatokkal fog gazdagítani, amelyek teljesen átírják majd az addigi értékrendszeredet. Képes leszel új perspektívából tekinteni az eddigi életedre és nyitott leszel a változásokra.

A harmadik mandala

Ha ezt a mandalát választottad, akkor a július számodra az új kapcsolatok hava lesz. Számos érdekes és igazán kedves emberrel fogsz megismerkedni. Új barátságokat és új szakmai kapcsolatokat építesz ki. Ennek következtében a nyár ezen hónapja tele lesz társasági eseményekkel, amelyek óriási mértékben felpezsdítik majd az életedet. Sok-sok közös utazás, program, új élmények és megannyi emlék teszi gazdagabbá a nyaradat. Ha egyedülálló vagy, akkor nem kizárt, hogy most fogod megtalálni az Igazit, aki csak még inkább bearanyozza majd a mindennapokat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

18 hozzászólás

Hozzászőlás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!