Válassz egy Orákulum kártyát és tudd meg mit üzen neked

Ezek a különleges orákulum kártyák most fontos dolgot fednek fel számodra, fontos dolgot, ami segíthet megérteni és megoldani az előtted álló eseményeket. Az ásványok a választásod megkönnyítésére szolgálnak a lapok felett.

Első kártya üzenete

Ez a kártya megerősíti azt az érzésedet, hogy ideje karriert változtatnod. Bármennyire meguntad a jelenlegi szakmai utadat, bizonytalanságokkal is küzdöttél a változtatással kapcsolatban. Aggódtál a döntéssel járó pénzügyi és egyéb szempontok miatt. Szerencsére az angyalok tudatni akarják veled, hogy segítenek és támogatnak téged.

Második kártya üzenete

Olyan tanító vagy, aki a szavaival érinti meg a hallgatóságát. Tanítási módszered gyógyító áldásokat hoz klienseid, olvasód és hallgatóid számára. Még a családoddal és a barátaiddal is ezt teszed. Valójában az emberek útmutatásért keresnek fel, beleértve az idegeneket is, akik elmondják neked bizalmas titkaikat és nyomasztó problémáikat. Megbízható természeted és ragyogó belső fényed azt jelzi másoknak, hogy született spirituális tanító vagy.

Harmadik kártya üzenete

Ezt a lapot azért húztad, hogy megerősítsen abban, amit már most is tudsz: életed munkája magában foglalja az utazást. Talán távoli helyeken kell szolgálatot teljesítened, vagy egy sorsfordító utazási élmény ad majd áttörést jelentő információt isteni célodról. Mintha csak egy vándorzenész lenné, áldásokat osztasz, ahol csak jársz.

Ez a lap az életedben zajló mozgásról is beszél. ennek során kalandos és az életedet boldogabbá tevő változások történnek az érdekedben most és a közeljövőben. Ha elengeded a régit, és ráhagyatkozol ezekre a változásokra, jutalmad az értelmes élet tudata és az elégedettség érzése lesz, amire mindig is vágytál. A korábbi pangást egy, az új feladatok és kapcsolatok iránt érzett szenvedély váltja fel.

15 thoughts on “Válassz egy Orákulum kártyát és tudd meg mit üzen neked

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..