Válassz egy Sámán kártyát és tudd meg mit szán neked a sors a közeljövőben

1.:

Nagyon nagy szükséged lenne arra, hogy végre határozottan meghozz egy döntést. Azonban úgy tűnik, hogy minden körülmény ez ellen a döntés ellen szól. Úgy tűnik, hogy a környezeted minden lehetséges eszközzel azt akarja megakadályozni, hogy meghozd ezt a döntést. Az pedig csak rajtad áll, hogy valóban hagyod-e magadat ennyire befolyásolni.

2.:

Sokkal több felszabadult énidőt kellene adnod magadnak. sokkal nagyobb szükséged van arra, hogy magaddal törődj, és arra is, hogy ezúttal kivételesen felszabadultan élvezd a szerdai nap jóságait. Sokféle esemény van, amelyek elvonják a figyelmedet. Sokféle esemény van, amelyekről most érdemes lenne egy kicsit megfeledkezned.

3.:

Sokkal kevésbé kellene azzal törődnöd, hogy mit gondolnak rólad mások. Mások ugyanis sohasem rólad gondolják azt, ami a véleményük rólad. Ezek a vélemények valójában önmagukról szólnak. A saját elszalasztott lehetőségeiket, vagy rossz döntéseiket kritizálják benned. Emiatt, mindegy, te mit csinálsz, az nem változtat a véleményeken.


4 hozzászólás

  1. Avatar Maria Balint szerint:

    Köszönöm szépen

  2. Avatar Ernõnė Kiss szerint:

    Köszönöm szépen!

  3. Avatar Anikó Smith Turco szerint:

    Köszönöm szépen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!