Válassz egy tarot kártyát, a közeljövődről árulkodik

Első kártya

Egyensúly, harmónia, kiegyensúlyozottság, felelősségvállalás, a szempontok mérlegelése döntéshozatal előtt, tudatos választás. Az igazság logikus gondolkodást, objektív helyzetfelismerést, ha szükséges, a helyzet újra értékelését igényli. Az igazságról, erkölcsről, kötelességről való elmélkedés. Valószínűleg olyan helyzet állt elő, ahol mindkét fél kompromisszumkészségére szükség van. Ismerd be, és vedd tudomásul az igazságot. Tudatosítsd tetteid következményeit és az életedre gyakorolt hatását, és ennek tudatában alakítsd a jövődet.

Második kártya

Megvilágosodás és megértés, dicsőség, kimagasló érdemek. Az élet folyamatos megújulása, életerő, sugárzó életöröm és energia, teljes megerősödés, jó egészség. Tökéletes biztonságérzet és önbizalom, a napnál is világosabb cél és egyértelmű szándék. A nap az idők kezdetétől fogva egészen napjainkig az élet és a növekedés szimbóluma. Minden kultúrában ragyogó, fiatal, dicsőséges, életerőtől duzzadó, nagyszerű istenekként és istennőkként ábrázolták, akiknek ereje és hatalma a nap éltető erejéből származott.

Harmadik kártya

Bátorság, higgadtság és türelem, meggyőző erő és gyengéd irányítás, visszafogott erő. Ahelyett, hogy az indulataink vezérelnének minket, nekünk kell az indulatainkat kordában tartanunk. Hinni kell a sikerben, még akkor is, ha nem azonnal és nem könnyen jön – az oroszlán szenvedélyes, és a szenvedély lángja könnyen megégeti az óvatlant. Az erőt néha meg kell szelídíteni. A rendíthetetlen elhatározás meghozza az áhított eredményt.
Többféle erő létezik. Van az erőszakos, állatias erő, a fogak és karmok kegyetlen ereje, van a kicsinyeit védelmező hattyú heves szárnycsapkodása. És ott van a hatalmas tölgy állandó, nyugodt ereje, amely egy apró makkocskából nőtt egyre nagyobbra és nagyobbra. A bambusz pedig magába fogadja a külső erőket, hajladozik, de nem törik.

Negyedik kártya

Eredetiség, kreativitás, bizalom, kézügyesség és bűvészkedés. A láthatatlan kézzelfoghatóvá és valósággá változtatása, a kimondhatatlannak a létezés anyagi világába való átemelése. A Mágus az őselemeket szimbolizáló ajándékok segítségére támaszkodik: a lámpájában világító tűzre, a kagylóban zúgó tenger hangjára, a holló tollában rejtőző szélre, és a föld erejét magukban rejtő levelekre. Tudja, hogy mit akar, és azt is tudja, hogy tudatos akaraterővel és a világot befolyásolni tudó képességével mindezt el is érheti.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..