Első kártya esetén:

Szerelem

Érzed, hogy szükséged van a változtatásra, de nem tudod pontosan hogy mit kellene változtatnod a szerelmi életedben. Lehet, hogy eddig túlzottan is önző voltál, és lehet, hogy most kellene elkezdened egy kicsit több figyelmet fordítani másokra. Lehet, hogy most a szerelmedre kellene figyelned.

Bőség

Talán túl sokat gondolkozol azon, hogy másnak honnan van pénze, és talán túl sokat foglalkozol azzal, hogy neked hogyan lehetne annyid, vagy még többet. A figyelmedet most vedd le mások pénztárcájáról, és foglalkozz a saját lehetőségeiddel.

Második kártya esetén:

Szerelem

Úgy érzed, hogy végre megszületett az a harmónia köztetek, amelyre mindig is vágytál. Ez a harmónia most sokkal erősebb, és sokkal valódibbnak tűnik, mint legutóbb. Engedd meg magadnak a felszabadult boldogságot, de arra is szánj időt, hogy elmélyült és őszinte beszélgetéseket folytassatok.

Bőség

Arra vágysz, hogy nyerj végre valamit, és talán a hétvégén nyersz is valami apróságot. De ne felejtsd el, hogy valójában pénzt sokkal egyszerűbb teremteni azzal, ha teszel érte, mint azzal, ha sorsjegyeket vásárolsz.

Harmadik kártya esetén:

Szerelem

Talán bosszant, hogy a szerelmed túl egyszerű szavakat használ? Lehet, hogy őt pedig az bosszantja, ha te túlbonyolítod a mondandódat, és ha túlzottan is nyakatekerten fogalmazol. Itt az ideje annak, hogy egyenesen beszéljetek egymással, és itt az ideje, hogy egyikőtök se rejtse el a gondolatai.

Bőség

Nem tudod, hogyan oldhatnál meg egy hirtelen jött kiadást. Most érdemes attól segítséget kérned, akitől eddig nem mertél vagy nem akartál. Kiderülhet, hogy azok is szívesen segítenek, akikről ezt nem gondolnád.