Első lap

A csillag

A Csillag reményt és az élet utáni ősi, ösztönös vágyat is jelképezi. annak a leírhatatlan erőnek a szimbóluma, amelyet örök megújulásnak nevezünk. Ez a Tarot egyik legáldásosabb lapja. Ha a kirakásban szerencsétlenséget jelző helyre vagy baljóslatú lap mellé kerül, sokat enyhít az ártalmas hatásokon. Ugyanakkor arra int, hogy előfeltevéseinktől elvakultan ne menjünk el a kínálkozó lehetőségek mellett.

Második lap

Az uralkodónő

Az Uralkodónő által jelképezett időszak a fejlődés, a gyarapodás ígéretét hordozza. Ilyenkor a természetes erőkre és ritmusokra hagyatkozva új, gyümölcsöző területeket fedezhetünk fel, a természet és a sors páratlan bőkezűségében részesülhetünk. Ha az események természetes menetére bízzuk magunkat, a fejlődés és változás termékeny útjára léphetünk, és részeseivé válunk a természet teremtő és megújító folyamatainak.

Harmadik lap

A nap

A lap életkedvet, életerőt és frissességet sugároz, gondtalanságra, optimizmusra és természetes életörömre utal. Eddig tapasztalataink most az élet napos oldalára vezetnek bennünket. Túlemelkedünk elavult szokásainkon, átlépjük eddigi határainkat, s ez ragyogó hangulattal, boldogsággal és bizakodással tölt el. Készen állunk egy nagyvonalú, békülékeny gesztusra.