Válassz egy utat, elmondjuk milyen ember vagy!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

1. Egy másik világ útja:

Olyan érzésed van, hogy nem tartozol ebbe a világba. Már gyermekkorodtól kezdve szereted nézni a fényes éjszakai égboltot, vajon hol van az igazi otthonod. Egy másik valóságot keresel. A sci-fi, a mitológia és a gótikus románcok a kedvenc olvasnivalóid. Lehetőséged van arra, hogy valami teljesen új dolgot hozz létre még akkor is, ha ez provokáció lesz a többi ember számára.

2. A tündérvilág útja:

Az érzékenység, a jóindulat és az őszinte empátia útja. Az álmaid, a látomásodod, a szenvedélyed miatt tündérnek érezheted magad ebben a kegyetlen világban. Bár sok csalódás ér és néha rendkívül kiszolgáltatott helyzetben vagy, még mindig úgy érzed, hogy egy tündér keresztanya megváltoztatja majd a végkimenetelt. Hiszel a jóság erejében. A romantika a természeted része. Szereted a költészetet, a klasszikus zenét és a jazzt, és a szépség minden formáját élvezed.

3. Az ébredés ösvénye:

Ez a spiritualitás útja. A nap lenyugszik, és az éjszaka ismét eljön. Ugyanakkor tudod, hogy a nap újra fel fog kelni. Elhunyt őseid irányítanak téged, és sok segítséget kapsz álmaid és elképzeléseid révén. Az érzelem fontosabb számodra, mint a logika. Olvasod a nagy tanítók könyveit, akik megtanították, hogyan tudjuk felülmúlni a természetünket, és hogy nézzünk szembe mindennel félelem nélkül. Tetszik az underground zene, és élvezed az absztrakt művészetet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Oldal 1 Oldal 2