Válassz egy virágot, és megtudhatod mit tanácsol neked mára a gondviselés

A:

Azt tanácsolom, hogy a mai napon pihenj és engedd ell a gondokat. Lehet, hogy nemet kell mondanod, mások kéréseire, mivel most arra kell összpontosítanod az energiáidat, hogy a saját igényeiddel törődj. A mai nap egy partnerség vagy barátság végét is jelentheti, és lehet, hogy el kell döntened, hogy mely emberekre szentelsz időt és energiát a továbbiakban.

B:

Ma azt javaslom, hogy ne keresd tovább a megoldást, minél jobban próbálod megérteni, annál inkább elveszted a fonalat. A válasz még nem látható és még nem elérhető számodra, bár lehet, hogy nehéznek találod, az lenne a legjobb, ha egyszerűen megnyugodtnál, és lehetővé tennéd, hogy ez a zavarodottság elhagyja az életedet.

C:

Találj egy új szenvedélyt, kezdj el egy új projektet, valamit, amit egyedül is meg tudsz csinálni, a zárt ajtók mögött, a privát szféra biztonsága érdekében. A mai napon azt javaslom, hogy próbáld meg még egyszer a közigazgatási kérdésekkel foglalkozni, vagy meg kell újítani minden olyan dokumentumot, amely már nem érvényes. Létrehozhatsz egy új helyet, ahova visszavonulhatsz és nyugott maradhatsz.

Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

6 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!