Válassz egy virágot, és megtudhatod mit tanácsol neked mára a gondviselés

A:

Azt tanácsolom, hogy a mai napon pihenj és engedd ell a gondokat. Lehet, hogy nemet kell mondanod, mások kéréseire, mivel most arra kell összpontosítanod az energiáidat, hogy a saját igényeiddel törődj. A mai nap egy partnerség vagy barátság végét is jelentheti, és lehet, hogy el kell döntened, hogy mely emberekre szentelsz időt és energiát a továbbiakban.

B:

Ma azt javaslom, hogy ne keresd tovább a megoldást, minél jobban próbálod megérteni, annál inkább elveszted a fonalat. A válasz még nem látható és még nem elérhető számodra, bár lehet, hogy nehéznek találod, az lenne a legjobb, ha egyszerűen megnyugodtnál, és lehetővé tennéd, hogy ez a zavarodottság elhagyja az életedet.

C:

Találj egy új szenvedélyt, kezdj el egy új projektet, valamit, amit egyedül is meg tudsz csinálni, a zárt ajtók mögött, a privát szféra biztonsága érdekében. A mai napon azt javaslom, hogy próbáld meg még egyszer a közigazgatási kérdésekkel foglalkozni, vagy meg kell újítani minden olyan dokumentumot, amely már nem érvényes. Létrehozhatsz egy új helyet, ahova visszavonulhatsz és nyugott maradhatsz.


6 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!