Válassz egy csillagképet és tudd meg, milyen hatással lesz rád a közeljövőben

Első csillagkép: Irányítű

A nevét adó eszköz lényege a helymeghatározás, a navigáció, mely két tükröt tartalmaz. Ezek segítségével tudod elhelyezni magad a világban, azok történéseiben. A hajósok használták, de nem akárkik, használatához ugyanis nagyon kellett érteni. Ez a csillagkép azt várja el tőled, hogy műveld magad, amíg élsz! Ha így teszel, segíteni fogja életedet minden döntéshelyzetben.

Figyelted mostanában hogy milyen tanulási lehetőségeid vannak akár a szakmádban, a munkádban, vagy a hobbid területén? Tanfolyamot, iskolát vagy legalább a könyvtárat látogattál az elmúlt időszakban? Interneten figyelted a fontos oldalakat? Ha esetleg lelassított a hűvös ősz, rázd fel magad egy bögre meleg teával, utána újra tudni fogod, merre kell elindulnod!

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
Harmat Klára

Harmat Klára

Légy üdvözölve az oldalamon. Angyalkártya jóslásaim egész biztosan jó útmutatást nyújtanak majd számodra. Meg fogod találni amit keresel. Az oldal tartalmának másolása csak írásos engedély birtokában megengedett.

You may also like...

1 Response

  1. Avatar KLÁRI RÁCZNÉ szerint:

    ÁLDÁS BÉKESÉG ÁMEN

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

- X
error: Content is protected !!