Kos

Rendszeresen elköveted ugyanazokat a hibákat, de ezt csak akkor ismered be, amikor már késő. Ha valakivel ma összevesznél, akkor érdemes minél előbb rendezni a vitát, mert könnyen elmarhatod magad mellől az értékes embereket.

Bika

Ma kissé furcsa kedvedben lehetsz, de ez nem akadályoz meg abban, hogy a legjobb tudásod szerint végezd el a rád bízott feladatokat. Arra azért figyelj oda, hogy senkit ne bánts meg, és más munkájába se akarj mindenáron beleszólni.

Ikrek

A szerelmeddel most igazán jól meglennétek, csak az a baj, hogy nem tudtok annyi időt együtt tölteni, amennyit szeretnétek. Próbálj olyan lehetőséget találni, ahol csak kettesben vagytok, amikor végre igazán jól kibeszélhetitek magatokat.

Rák

Ma a türelmet és kitartást kell gyakorolnod. Attól, hogy kigondoltad, mi az amit szeretnél, még nem biztos, hogy azonnal meg is történik. A megvalósuláshoz sokkal hosszabb időre van szükség, mint eltervezted, de az idő neked dolgozik.

Oroszlán

Ma készülj föl arra, hogy bizonyos dolgok az életedben nem úgy alakulnak, ahogyan azt eredetileg eltervezted. Ne keseredj el, mert rengeteg jobbnál jobb lehetőséged lesz majd a sikerre, csak türelmesen várd ki a megfelelő alkalmat.

Szűz

Ha azt érzed, hogy nem győzöd egyedül a feladataidat, akkor kérj segítséget a környezetedtől. Hidd el, szívesen segítenének neked, csak arra várnak, hogy kérj. Ez bizony neked nehezen megy. Azért ne add fel, legalább próbáld meg.

Mérleg

Nem kell mindig mindenkit szembesítened a véleményeddel, de azért az is túlzás, hogy látszólag mindenkit szeretsz és megértesz, miközben tele vagy szemrehányással és nehezteléssel. Hidd el, nem lehet mindenkinek tetszeni.

Skorpió

A problémás időszakokban mutatkozik meg igazán, hogy ki az igazi barát és ki az, aki csak kihasznál. Nem árt különbséget tenni, mert sajnos néha olyanokkal is megosztod a féltett titkaidat, akik ezt nem érdemlik meg és visszaélnek vele.

Nyilas

A megszokott és bevált dolgok csak addig jók, amíg el nem unod őket. Ha már régóta tervezel változásokat, de eddig még nem volt bátorságod belekezdeni, akkor a mai nap erre kiválóan alkalmas. Ne késlekedj, tedd, amit tenned kell.

Bak

Meg vagy arról győződve, hogy a problémáidat senki más nem tudja megoldani helyetted, ezért ritkán kérsz segítséget. Pedig érdemes lenne a barátaidhoz és a családodhoz fordulnod, mert lehet, hogy ők tisztábban látják a helyzetedet.

Vízöntő

Az elmúlt időszak csalódásai miatt a munkádba temetkezel, és nem veszed észre, hogy közben az élet elsuhan melletted. Annyit dolgozol, mint még soha, közelítesz a teljes kimerüléshez. Ideje ezen változtatni, szórakozni kell egy kicsit.

Halak

Ha az elmúlt napokban nem tudtál hosszabb időt tölteni a pároddal, akkor a mai estét szánd arra, hogy meghitt, romantikus hangulatban élvezzétek egymás társaságát. Mindkettőtöknek jót fog tenni a gyengédség és egymásra figyelés.