Vasárnapi horoszkóp, December 15., Szárnyalsz és tervezgetsz, de ne rugaszkodj el túlságosan a realitásoktól

Kos

Ma minden energiáddal azon vagy, hogy a hivatásodban kedvező fordulatot tudj előidézni. Sajnos ez még nem az az időszak, amikor valódi sikerrel járhatsz. A kritikákra pedig most is túlzottan érzékenyen reagálsz. Légy türelmesebb, eljön majd a te időd is, amikor megmutathatod, hogy mire vagy képes.

Bika

Sok emberen vagy képes segíteni a szereteteddel és a kedvességeddel, de azért vigyázz magadra is, ne csak másokra. Nem kell állandóan készenlétben állnod, hogy megvédd magad valakinek a provokáló magatartása ellen. Jobb a békesség. Ne gyanakodj folyton, ne hidd, hogy mindenki bántani akar.

Ikrek

Szárnyalsz és tervezgetsz, de ne rugaszkodj el túlságosan a realitásoktól. Próbáld meg bevonzani az életedbe azt, ami hiányzik ahhoz, hogy jobban érezd magad. Nem biztos, hogy rosszat akar az, aki a hétköznapi feladataidra figyelmeztet. Szertelenséged különösen a családtagjaidnak okozhat problémát.

Rák

Nehéz időszakon mentél keresztül, de már látod a fényt az alagút végén. Ezen a napon több váratlan kiadás is vár rád, de azért próbálj meg higgadt maradni. Alaposan gondold végig a helyzetet, és mindenképpen megfontoltan dönts arról, hogy mire is adod ki az oly nehezen összekuporgatott kevés pénzedet.

Oroszlán

Magánéleted eléggé kaotikus. Történhetnek veled olyan megrázó események, melyeken érdemes elgondolkodnod. Ez nem más, mint figyelmeztető jel, aminek az a rendeltetése, hogy szembesítsen a korlátaiddal. Változtass eddigi életeden. Tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy a célodat elérd.

Szűz

A rossz hangulatod ragadós, megmérgezheted vele nemcsak a saját, de a környezeted életét is. Egyáltalán ne csodálkozz azon, ha ilyenkor mindenki menekül tőled. Talán a pároddal van gondod, de nem mersz előhozakodni vele. Szembesülj azzal a kihívással, hogyan élhetnél egy érzelmileg feltöltött környezetben.

Mérleg

Ha félsz kimutatni az érzelmeidet, a kedvesedet bizonytalanná teheted. Ne sértődj meg minden apróságon, tudasd vele minél többször, mennyire szereted. Ehhez a legjobb módszer, ha nem utasítod vissza a közeledését. Még akkor sem, ha nincs se kedved, se energiád a munkahelyi beszámolóját végighallgatni.

Skorpió

Végre mozgásba lendülnek azok a dolgok, amelyek miatt eddig nem tudtál lépni az életed bizonyos területein. Merj kiállni magadért, és csak akkor köteleződj el bárki mellett, ha teljesen biztos vagy az érzéseidben. Ne keverd össze a testi vágyat a szerelemmel. Hallgass a szívedre, az nem csal meg.

Nyilas

Ma változtatási kényszer keríthet hatalmába. Új terveket szövögetsz, új imázst próbálsz magadnak kialakítani. Érzelmi életed meglehetősen viharosan alakul, felkavaró élményben lehet részed. Követheted az ösztöneidet, bár nem ártana az óvatosság és körültekintés, ha komolyra fordulnak az események.

Bak

Ma elmélkedéssel töltenéd legszívesebben az idődet, de félő, hogy olyan dolgokon is aggodalmaskodni kezdesz, amin valójában nem kellene. Bár a magánéleted még mindig zűrös, ezen tényleg van aggódnivalód. Valószínűleg másnak is van elképzelése, és ez gyökeresen eltérhet attól, mint amit te szeretnél.

Vízöntő

Nagyszerű lehetőségek adódhatnak ezen a napon. A szokásosnál is jobban vágysz a természet közelségére, és egy meghitt, hangulatos, baráti beszélgetésre. Nem ártana észrevenned, hogy sok minden rossz irányba változott körülötted, különösen a kapcsolataid. Itt az idő, hogy kijavítsd, amit elrontottál.

Halak

Úgy tűnik, lassan a magányos időszaknak vége, nem várt szerelem kezdődhet ma el. Lehet, hogy ő az, akire mindig is vártál. Nyugodt lennél, ha a családod nem billentene ki az egyensúlyodból a folytonos számonkérésekkel és elvárásokkal. Pedig te úgy érzed, hogy minden tőled telhetőt megteszel értük.

2 thoughts on “Vasárnapi horoszkóp, December 15., Szárnyalsz és tervezgetsz, de ne rugaszkodj el túlságosan a realitásoktól

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..