Kos

A megtépázott önbizalmad kezd újra helyreállni, de tartós sikerre csak akkor számíthatsz, ha tiszteletteljes magatartást tanúsítasz, és kész vagy a kapcsolatok általánosan elfogadott normái között mozogni. Ha nem figyelsz mások véleményére, ha csak magaddal vagy elfoglalva, akkor ma is vitás helyzetek adódhatnak.

Bika

Jókedvvel indul ez a nap számodra, szellemileg kiváló formában vagy. Ne sürgess semmit, hagyj időt magadnak, hogy a dolgok beérjenek. Örülj a mának, a többi kialakul magától. Érdemes új tevékenységbe kezdeni, valószínűleg sikeres lesz. Figyelj arra, hogy ne légy rugalmatlan, ne vessz el a részletekben.

Ikrek

Most semmi sem akadályozhat, hogy a terhessé vált kapcsolataidtól megszabadulj. Ma minden könnyűnek és gondtalannak tűnik. Hosszú idő után először tudsz igazán kikapcsolódni és megfeledkezni az állandó kötelezettségeidről. Szervezz közös programot a barátaiddal, szórakozz kicsit, ismerkedj meg új emberekkel.

Rák

Egy régi sérelem már nem fáj annyira, a sebek lassan kezdenek begyógyulni. A jövőben képes leszel előre tekinteni, és nem rágódni a múlton. Tanulj a hibáidból, és próbálkozz újra, ha valami nem megy elsőre, mert legközelebb biztos sikerül. Ha képes vagy érvényt szerezni az akaratodnak, fáradozásod eredményes lesz.

Oroszlán

Izgalmas kalandot tartogat számodra ez a nap. Ne tervezz most hosszú távra, csak próbáld élvezni az adódó lehetőséget, mindenféle bűntudat nélkül. Szükséged van már arra, hogy egy kis változás és vidámság lépjen az életedbe. A régóta tartó párkapcsolatodban és családi életedben viszont problémákkal kell megküzdened.

Szűz

Mindenképpen utasítsd vissza az azonnali meggazdagodás ígéretét hordozó ajánlatokat. Ne kapkodj, várd ki a számodra leginkább megfelelő alkalmat. Légy alapos, körültekintő, egyértelműen fogalmazd meg elvárásaidat és feltételeidet.

Mérleg

Saját életed miatt aggódsz most legjobban. Nehezen tudod elfogadni az együttélés szabályait, főleg ha azt nem te szabod meg. Keresed a dolgok mélységét. Nem érted, hogy miért is vagy még mindig azzal, akit nem szeretsz.

Skorpió

Ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan elképzelted, ne vádaskodj. Szabadulj meg ettől a régi, berögzült, másokat bántó, hibás viselkedésmintádtól. Ma régi emlékek törhetnek rád, és emiatt melankolikus hangulat uralkodhat el rajtad. Ne foglalkozz állandóan a múlttal. Ami megtörtént, azon már úgysem tudsz változtatni.

Nyilas

Érzelmi téren kellemes nap várható, ha egy kis flörtölésre vágynál. Kedvesed viszont nem valószínű, hogy örülne neki. Beszélgetni kellene a szabadsággal kapcsolatos elképzeléseitekről, és megpróbálni ebben is közös nevezőre jutni.

Bak

Életed több területén is érezhető a megkönnyebbülés. Ha a végéhez ért a kapcsolatod, akkor most van esély rá, hogy békében el tudjatok válni. Szakmai hozzáértésed meggyőzte a környezetedet, elismerik végre, hogy többre is hivatott vagy, mint azok a feladataid, amiket jelenleg végzel. Ez a változás anyagilag is kedvező.

Vízöntő

A sorsfeladatod világos megértése és felvállalása, és az ezzel járó megtisztulás lehetősége adott a mai napon. Ha nem vagy képes dönteni, a külső körülmények megteszik helyetted. A változás elkerülhetetlen, jobban jársz, ha nem állsz ellen. Vállald a felelősséget tetteidért, ezzel megszabhatod a történések irányát.

Halak

Lelkileg kissé bizonytalanná válhatsz, nem látod a megfelelő irányokat és célokat. Meggyőződéseidhez maradj hűséges. Hamarosan lehetőséged nyílik csodálatos egyensúlyt teremteni az új élmények iránti vágyad és a hosszú távú stabilitás között. Van ehhez számodra egy megfelelő partner, talán éppen a közeledben.