Kos

Úgy érzed, a dolgok lassabban haladnak, mint szeretnéd. A csendes befelé fordulások mindig segítenek rendet teremteni gondolataidban, és könnyebben elsimulnak az érzelmi problémáid is. Az elkövetkező napok lehetőséget adnak erre. Ne siettesd a folyamatokat, légy most türelemmel önmagad és mások iránt is.

Bika

A magánéleted kedvezően alakulhat, de más területen adódhatnak megoldásra váró feladatok. Ideje lenne közelebbről is szemügyre venni a hivatásbeli kapcsolataidat és javítani rajtuk. Gondolkozz el, mit tehetnél ennek érdekében, és cselekedj. A megvalósításban és a kommunikációban ma is kiválóan bizonyíthatsz.

Ikrek

Konfliktusok várhatók, igyekezz oldani a feszült helyzeteket és megegyezésre törekedni. A pénz miatt nem érdemes vitázni. Egyezz ki a pároddal, értsd meg őt is. A mai nap folyamán előtérbe kerülhet a munkád, elképzelhető, hogy nagyobb felelősséggel, vagy az eddigieknél sokkal több feladattal bíznak meg.

Rák

Előfordulhat, hogy a párod váratlanul közli veled, már nem biztos benne, hogy veled szeretné leélni az életét. A saját intrikád áldozata lehetsz, ha megpróbálsz olyan harcban győzedelmeskedni, amely féltékenységből és birtoklási vágyból fakad. Az erődet pozitívan használd fel, a negatív érzéseket pedig szeretetté alakítsd át.

Oroszlán

A hűséget tartod az egyik legfontosabb erénynek, de csak azért ragaszkodni valakihez, mert szép emlékek fűznek hozzá, nem biztos, hogy célravezető. Kerüld a provokatív viselkedést, próbálj türelmesebb lenni vitás helyzetekben. Az utóbbi napokban hajlamos voltál arra, hogy szőnyeg alá söpörd a problémákat. Ne tedd.

Szűz

Ne hagyd, hogy a törtető, rámenősebb kollégáid rádkényszerítsék a saját elképzeléseiket. A munkahelyeden sok energiádba kerülhet, ha mindenáron ragaszkodsz az önálló tervedhez. Valószínűleg másoknak is van konkrét ötletük, hogyan alakítsák a dolgokat, és ez gyökeresen eltérhet attól, mint amit te szeretnél.

Mérleg

Ma könnyebben megy a kommunikáció azokkal a kollégákkal, akikkel eddig nem találtad a közös nevezőt. Te az érzelmek embere vagy. Különleges látomásaid lehetnek, hogy tovább fejleszthesd érzelmi intelligenciádat. Higgy az álmaidnak, mert hiába vannak bölcs megérzéseid, ha nem akarod meghallani a belső hangod.

Skorpió

Amikor elképzeled a jövőt, gondolj arra, ha túl sokat akarsz egyszerre, meglehet, hogy nem éred el a vágyott sikert. Felszabadultabb leszel, ha a valódi céljaid felé tartasz, és nem próbálsz folyton elmenekülni az olyan feladatok elől, amiket most nem szeretsz. Gondolj arra, hogy a későbbiekben ezek hasznodra válhatnak.

Nyilas

Ha nem rontod el a kapcsolatodat a meggondolatlan kijelentéseiddel, akkor csodás pillanatokat élhetsz át. Ideje meghozni a fontosabb döntéseket, amelyek befolyásolják életed további menetét. Koncentráld az energiáidat, ahelyett, hogy szétforgácsolnád. Tegyél meg most minden tőled telhetőt, hogy céljaidat elérd.

Bak

Életed több területén is érezhető a megkönnyebbülés. Ez a változás anyagilag is kedvező. Érzelmi ügyekben változatosan alakulhat a mai nap. Ha erős a meggyőződésed valamiről, az még nem jelenti azt, hogy a véleményedet azonnal el is kell mondanod. Helyesebben teszed, ha kivárod az erre legmegfelelőbb pillanatot.

Vízöntő

Mindig is tudtad, hogyan kell meghökkenteni a környezetedet. Ma sincs ez másképp, kapható vagy minden mókára, igazán élvezed a váratlan helyzeteket. Talán egy új szerelem a láthatáron, ami reményeket ébreszt benned. Ettől vagy ilyen jókedvű. A pozitív érzelmi energiák az életed más területére is jó hatással lesznek.

Halak

Úgy érzed, magadra maradtál a kételyeiddel, nyomasztó gondjaiddal. Félsz attól, hogy a továbbiakban egyedül kell küzdened. Ez a nap tele lesz meglepetésekkel. Rákényszeríthetnek arra, hogy elmondd, amit nem akarsz. Ne szégyelld magad mások előtt, még akkor sem, ha ezzel lerombolod a rólad alkotott képet.