Vasárnapi horoszkóp, November 10., Vasárnap arra jössz rá, hogy…

Napi horoszkóp Kos

Úgy érzed, hogy mindenképp segítened kell valakinek, vagy valakiknek. Meg is lepődsz azon, amikor kiderül, hogy a környezetedben valaki más pontosan osztja a gondolataidat. A vasárnap a nagy egymásra találás napja lesz az életedben, amikor rájössz arra, hogy egy családtagodat eddig félre ismerted, és ő sokkal jobb fej, mint azt gondoltad volna.

Napi horoszkóp Bika

Vasárnap arra jössz rá, hogy valójában sokkal jobb fejek, és sokkal szeretőszívűbbek az ismerőseid, mint azt eddig gondoltad. Ma visszatérhet a hited az emberekbe, az életbe és a világ jóságába. Talán úgy érzed, hogy ma megölelnéd az egész világot. Talán úgy érzed, hogy ma több szeretetet kell adnod másoknak, és szerencsére ehhez meg is vannak a megfelelő módszereid.

Napi horoszkóp Ikrek

Zárd ki a külvilágot vasárnap, és csak azokat engedd be a zárt világodba, akiket valóban szeretsz, és akik valóban szeretnek téged. Ma egyenrangú szeretetkapcsolatokra van szükséged. Ma arra van szükséged, hogy a szeretetet adni és kapni is szabadon tudd, ehhez pedig biztonságos társaság, szeretetteli, érzelmileg felnőtt emberek kellenek.

Napi horoszkóp Rák

Egy barátnődnek szüksége van a lelki támaszodra. Egy barátnődnek szüksége van arra, hogy mellette állj, hogy megöleld, hogy meghallgasd őt. Azzal segítesz, ha jelen vagy, ha szeretettel hallgatsz, és nem azzal, ha jóindulatú – de gyakran működésképtelen ; tanácsokkal tömöd a fejét. Ma egyszerűen csak legyél ott a teljes figyelmeddel és hallgasd meg őt.

Napi horoszkóp Oroszlán

Fontos, hogy felismerd: Minden, amit teszel előre visz téged. Néha azt hisszük, hogy egy-egy tettünk visszafelé visz bennünket, de ez nem igaz. Nem tudunk visszafelé haladni. Persze néha azáltal megyünk előre, hogy elbontjuk a múlt eredményeit. Néha azáltal megyünk előre, hogy leromboljuk azt, ami már nem kényelmes. Vasárnap talán te is ezt választod.

Napi horoszkóp Szűz

Sokkal több szeretet van benned, mint amennyit ki mersz mutatni. Pedig a világnak még sohasem volt ekkora szüksége a szeretetedre, mint ma. Egyszerűen csak tedd meg, hogy ma kimondod. Szeretlek. Egyszerűen csak tedd meg, hogy beszélsz a benned lévő érzelmekről. Ha pedig úgy érzed, hogy a szeretet helyett a félelmekről és a szorongásról akarsz beszélni, azt is megteheted.

Napi horoszkóp Mérleg

Vasárnap szívesen vezeted le a benned felgyülemlett heti feszültséget finom falatokkal. Valójában ez ma egy jó stresszlevezető módszer, főleg akkor, ha képes vagy arra, hogy egészséges ételekbe fojtsd a bánatod. Persze ehetsz egy szelet csokitortát is, de ne vidd túlzásba se az édességet, se a nehéz zsíros ételeket, hogy megkíméld a gyomrodat.

Napi horoszkóp Skorpió

Fontos, hogy ne akarj sietni vasárnap. Fontos, hogy ne akarj kapkodni, és megelőzni másokat. Ma a nagy rohanás sérülékennyé tesz. Amikor kapkodsz, akkor könnyebben követsz el hibákat, amely kijavítása olykor sokkal tovább tart, mintha a kapkodás helyett a kényelmes, nyugodt, már-már lassú munkát választottad volna. Ma nyugodtan lassulj be.

Napi horoszkóp Nyilas

Sokan hiszik azt, hogy bele kell beszélniük az életedbe vasárnap. Te azonban pontosan tudod, hogy te vagy az egyetlen, aki meghozhatod a döntéseidet a saját ügyeidben. Vasárnap érdemes a sarkadra állnod, és érdemes ma arra figyelned, hogy valóban azt tedd, amit a szíved diktál. Ha hagyod, hogy a szeretet hozza meg a döntéseidet nem ronthatod el a napodat.

Napi horoszkóp Bak

Nem minden terved jön be vasárnap. Tudnod kell, hogy nem kell mindig rákényszerítened az akaratodat másokra, és azt is tudnod kell, hogy az akaratod valójában arra való, hogy a te életedben hozz meg vele döntéseket. Más szóval, azt eldöntheted, hogy te hogyan szeretnél élni, de közben megengedheted a családtagjaidnak, hogy ők úgy éljenek, ahogy szeretnének.

Napi horoszkóp Vízöntő

Talán ideje annak, hogy elvállald a családi főszervező szerepét. Most érdemes megszervezned a családodnak egy olyan közös programot, amely mindannyiótok lelkét gyógyítja. Hogy mi ez a program? Nagyon egyszerű: Minden olyan program gyógyítja a lelketeket, amelyen szeretettel meg tudjátok hallgatni egymást. A téma mindegy, a szeretetteli hallgatás a lényeg.

Napi horoszkóp Halak

Vasárnap a szeretetet és a békét kellene a gondolataid középpontjába helyezned. Vasárnap igen fontos lenne, hogy minden mondatodat, minden döntésedet futtasd át a béke szűrőjén. ma csak azt cselekedd, csak azt mond, ami a lelki béke érzését kölcsönzi neked. Fontos, hogy értsd: Amikor másokra figyelsz, akkor mindig megfeledkezel a saját békédről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..