Vasárnapi Horoszkóp, Szeptember 8. – Fontos, hogy felismerd: Minden, amit teszel előre visz téged…

Napi horoszkóp Kos

Úgy érzed, hogy mindenképp segítened kell valakinek, vagy valakiknek. Meg is lepődsz azon, amikor kiderül, hogy a környezetedben valaki más pontosan osztja a gondolataidat. A vasárnap a nagy egymásra találás napja lesz az életedben, amikor rájössz arra, hogy egy családtagodat eddig félre ismerted, és ő sokkal jobb fej, mint azt gondoltad volna.

Napi horoszkóp Bika

Vasárnap arra jössz rá, hogy valójában sokkal jobb fejek, és sokkal szeretőszívűbbek az ismerőseid, mint azt eddig gondoltad. Ma visszatérhet a hited az emberekbe, az életbe és a világ jóságába. Talán úgy érzed, hogy ma megölelnéd az egész világot. Talán úgy érzed, hogy ma több szeretetet kell adnod másoknak, és szerencsére ehhez meg is vannak a megfelelő módszereid.

Napi horoszkóp Ikrek

Zárd ki a külvilágot vasárnap, és csak azokat engedd be a zárt világodba, akiket valóban szeretsz, és akik valóban szeretnek téged. Ma egyenrangú szeretetkapcsolatokra van szükséged. Ma arra van szükséged, hogy a szeretetet adni és kapni is szabadon tudd, ehhez pedig biztonságos társaság, szeretetteli, érzelmileg felnőtt emberek kellenek.

Napi horoszkóp Rák

Egy barátnődnek szüksége van a lelki támaszodra. Egy barátnődnek szüksége van arra, hogy mellette állj, hogy megöleld, hogy meghallgasd őt. Azzal segítesz, ha jelen vagy, ha szeretettel hallgatsz, és nem azzal, ha jóindulatú – de gyakran működésképtelen ; tanácsokkal tömöd a fejét. Ma egyszerűen csak legyél ott a teljes figyelmeddel és hallgasd meg őt.

1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..