Vasárnapi nap angyali üzenete neked: Az előrelépéshez nem feltétlenül kell bíznod önmagadban

Elegendő Istenben bíznod, tudván, hogy Ő rajtad keresztül és veled együtt dolgozik minden lehetséges módon.

Támaszkodj ránk, ha önbizalmad hullámzik, mi majd szinten tartjuk bátorságodat és hitedet.

Ez a lap az angyaloknak azt az üzenetét közvetíti, hogy: „Képes vagy rá!” Bízz abban, hogy megvan benned minden, ami ahhoz szükségeltetik, hogy véghezvidd az előtted álló küldetést. Ugyan lehetséges, hogy nem érted teljesen, miként fogod megoldani ezt a feladatot, mégis hinned kell abban, hogy szüntelen útmutatásban lesz részed. Minél inkább sikerül függetleníteni önmagadat a küldetéstől, s tudatosítanod, hogy nem rólad szól, annál könnyebb lesz. Ne figyelj oda a hangra, amely azt kérdi: “Ki? Én?” Teljesen méltó vagy rá, hiszen a Teremtő tökéletes lánya, avagy fia vagy, és az angyalok melletted lesznek minden lépésnél.

A lap további jelentései: Maradj a jelen pillanatban, és összpontosíts apránként minden egyes lépésre. Minden aggodalmadat és gondodat engedd át Istennek és az angyaloknak. Bízz abban, hogy Isten szeretete és bölcsessége megnyilvánul rajtad keresztül.

51 thoughts on “Vasárnapi nap angyali üzenete neked: Az előrelépéshez nem feltétlenül kell bíznod önmagadban

  1. AvatarRèzmuves Anikò

    Bizzom benetek angyalok ,es te Atyam Istenem hittem remenyem bizom jobban mint valaha ,szeretlek beneteket szivem minden szeretettevel csordultig ereznetek kell es latjatok ,istenem legyen meg a te aksrstod bar mi is az bizakodom esvremenyem vsgy nekem !Angyalok barataim kozonom hogy kozlitek atyank szandekat es segitkeztek en felem o àltal hala szivembe orokè nektek Tovabra is segitsetek ahol szukseget erzem es atyank kivanja !

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..