Viktoriánus Virág Tarot Kártya jóslás 10.05

Viktoriánus Virág Tarot Kártya jóslás 10.05

Első lap: Dália

A dáliákra olyannyira jellemző elképesztően gazdag forma és színvilág, a szemkápráztatóan dús virágzás a kulcs a Te jelenlegi helyzetedhez is. Ez a virág a bőség zavarát testesíti meg, és ennek megfelelően sok jó lehetőséget, és kedvező adottságot mutat az életedben, és a személyiségedben. Ahhoz, hogy ki tudd használni ezeket, előbb-utóbb prioritásokat kell felállítanod, s kénytelen leszel választani, hogy melyik tervednek, esetleg kapcsolatnak adj elsőbbséget, vagy esélyt a közeli jövőben. Döntést kell hoznod, ez a döntés azonban, nem súlyos, morálisan megterhelő döntés lesz, inkább ahhoz segít hozzá, hogy ne aprózd el magad, s ne válj elégedetlenné a sok félbehagyott kezdeményezésed miatt. Érezd, hogy milyen szerencsés vagy, hisz annyi megtermékenyítő tapasztalat áll még előtted, s most még abban a helyzetben vagy, hogy a döntés lehetősége a Te kezedben van! Itt az idő, hogy figyelmesen vizsgáld meg az érveket és ellenérveket, és indulj el abba az irányba, amely a jelen pillanatban leginkább megfelel a szíved igazi vágyának.

 

A második lap: Gyöngyvirág

A májusnak ez az ellenállhatatlanul kedves fehér virága, amelyet gyakran kötöttek menyasszonyi csokorba is, az önzetlen szeretetet és az ezzel járó megbecsülést jelképezi. A kapcsolat tisztaságát, egymás feltétel nélküli elfogadását és az odaadást jelképezi. Ez a kapcsolat valószínűleg olyan, amely kölcsönösen teljessé teszi az életünket, és ahonnan nem kívánkozunk el, nem érezzük soha börtönnek. Ha ezt a virágot húzod, akkor a Te életedbe is hozhat őszinte szerelmet, meleg barátságot, bizalmat, ragaszkodást, akár a társad felé, akár a gyermekeid vagy a szüleid vonatkozásában. Számíthatsz rá, hogy az életedbe újra visszatér a boldogság, s megújulhat a megfakult szerelem. A tökéletes kapcsolat, persze csak egy illúzió, ezért fontos, hogy mindennap tegyünk valamit a saját hús-vér kapcsolatunkért, a társunkért, hogy értékeljük, amink van, ameddig még nem késő.

 

 

A harmadik lap: Nárcisz

A méltóság, az egészséges önbizalom, a jó kommunikáció fontos feltétele, hogy boldogulj az élet színpadán, és, hogy sikeres légy a kapcsolataidban. Ez a virág arra utal, hogy felívelő korszakodat éled, hogy képes vagy a lényeges dolgokra összpontosítani, és így eléred a magad elé állított célokat, amely magabiztossággal ruház fel. Felbukkanhat azonban az életedben néhány csábító, felszínes ajánlat vagy néhány hízelgő ismerős vagy hódoló is, akik időlegesen elkábíthatnak ugyan, de végül rájössz, hogy vissza kell találnod a valódi értékekhez, mert csak azok adhatják meg számodra azt a biztonságot, amire valójában szükséged van. Az érvényesülés mellett fontos az is, hogy maradjon időd az érzelmi életdere, a bensőségességre is. Bár általában az észérvek mozgatnak, a kapcsolatodban néha előtérbe kell engedned a lényed érzelmes oldalát is, mivel így nagyobb empátiát mutathatsz a társad iránt. Ha a viták esetén nem a hiúság, és az önzés vezérel, boldogabb lehet a végkifejlet számodra is.

Csatlakozz Angyali Segítség csoportunkhoz

Vélemény, hozzászólás?

© 2018 Intuíció · Crumbs Theme by WPCrumbs
- X
error: Content is protected !!