Ikrek (május 22 – június 21)

Ha ezek között a jelek között találod magad, az azt jelenti, hogy az egész év nehéz lesz? Semmiképpen sem. Ez a horoszkóp a figyelmeztetésekről szól, és arról, hogyan kezeled őket. Az első nagy kísértés a kudarcra január 14-én, a Merkúr első retrográd mozgása során fog bekövetkezni. Ilyenkor elkezdesz kételkedni önmagadban, és ha ezt nem állítod meg, akkor az önbizalomhiány csapdájába kerülhetsz, ami egész nyáron tarthat.

Itt az ideje, hogy megszervezd mind a gondolataidat, mind a cselekedeteidet. Ez az év az az év is, amikor megbékélsz a korlátaiddal, és amikor igazán és őszintén felmérheted a nagyságodat. A legjobb esélye arra, hogy sikerrel vészeld át ezt az évet, amit annyira megérdemelsz, ha követed a terveidet, és világosan kommunikálod ki az elképzeléseidet.

Ne bízd a dolgokat a „véletlenre”, hanem cselekedj, mert ebben az évben proaktívnak kell lenned, különben félreértenek, és olyan helyzetek alakulnak ki, amelyeken nem lehet segíteni vagy javítani. Idén augusztus 20., szeptember 9., október 2. és december 29. azok a napok, amikor jobban oda kell figyelned mindenre, ami körülvesz téged.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Egyáltalán nem rossz év ez számodra, de rengeteg vizsgád lesz, és a legtöbbjük olyan lesz, amilyet te is érzékelsz, vagyis intenzíven arra koncentrálsz, hogy mit csináltál rosszul, vagy hol rontottad el. Nem szereted, ha magadban keresed a válaszokat, és a négy hátráló jegynek köszönhetően, amelyek biztosan a feledés homályába taszítják az egódat, kénytelen leszel sokszor megtenni ezt. Ebben az évben csapdába estek, és ez bizonyára vonatkozhat családon kívüli ügyekre vagy bármilyen csalásra, beleértve a pénzügyieket is. Ezek a visszalépések a te figyelmeztető jeleid.

Tanulhatsz a hibáidból, vagy viselheted a következményeket. Mindig emlékezz arra, hogy amit adsz, az mindig visszajön. És bár nagyon jó barát és partner vagy, és olyan ember vagy, aki bőségesen és szenvedélyesen szeret, olyan is vagy, aki elfelejti a szeretett emberek értékét, ezért úgy döntesz, hogy csalódást okozol nekik.

Ezt már olvastad?
A három csillagjegy, akik 2023 áprilisában biztosan meggazdagodnak

Ha óvatos és éber vagy, akkor szerencséd van. Ez az év sokkal könnyebb lesz számodra, de mégis, ha párkapcsolatban élsz, és úgy döntesz, hogy megcsalod a partneredet, akkor a felelősség téged terhel. Az idei év napjai, amikor jobban oda kell figyelned mindenre, ami körülötted van, a következők: március 18., május 10., augusztus 4., 25. és szeptember 29.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Ez az év nagy gazdagságot hoz neked, és azt a tudatot, hogy bármelyik pillanatban mindent elveszíthetsz. Rá fogsz jönni, hogy az év számos retrográdjában a szerencséd egy hajszálon fog egyensúlyozni, ami könnyen megy neked (szerelem, pénz, karrier), az ugyanolyan könnyen ki fog tűnni az életedből. Minden azon múlik, hogy mit mondasz, mert a kommunikáció fontos ebben az évben, és a rossz kommunikáció sokkal több mindent tönkretehet, mint amit előre láthatsz.

A részvételed azonban alapvető fontosságú lesz az olyan hónapokban, mint az október, amikor állást kell foglalnod és a legjobb gondolataidat kell közölnöd. Amit tavaly elhalasztottál, arra kell összpontosítanod idén. Mindent be kell fejezned. Annyi elvarratlan szál van az életedben, ami a retrográd időszak alatt őrült módon kibogozódással fenyeget, hogy a játékodnak egyenesbe kell jönnie, így nincs idő a könnyelműségre és az akaratosságra.

Idén tedd meg a lépéseket, mert a lusta napoknak vége. Itt az ideje cselekedni. Az idei év napjai, amikor jobban oda kell figyelned mindenre, ami körülvesz téged, augusztus 25., augusztus 26., szeptember 20., október 29. és december 18.

X