Kos

Februárban remek feltételei lesznek a vágyaid és céljaid megvalósításához, különösen, ha munkáról és szakmai fejlődésről van szó. Itt az ideje, hogy magasabbra törjünk, előre gondolkodjunk és lendületesen cselekedjünk. Ha azonban sikert akarsz aratni, akkor erőfeszítéseket is kell tenned – jelenleg a gyakorlati cselekvés, a jó szervezés és a kitartás a kulcs a legjobb eredmények eléréséhez. Ha már egy ideje tervezed hogy új vállalkozásba vagy új munkahelyi projektbe kezdesz, február a megfelelő hónap arra, hogy megtedd az első lépéseket, vagy hogy megalkosd az első konkrétabb terveket a jövőbeli vállalkozásoddal kapcsolatban.

Bika

Februárban nagyszerű lehetőséget kapsz arra, hogy az életed valamilyen területen előrelépj, vagy jelentős javulást érj el egy olyan helyzetben, amely zavar, sőt gyötör. Azok a problémák, amelyekkel sokan az elmúlt két hónapban küzdöttetek, elkezdenek megoldódni – hol hirtelen, hol több erőfeszítéssel a részetekről. Hogy levedd a nyomást, nem csoda, hogy lázadsz néhány ember ellen, akik rád erőltetik a szabályaikat. Lehet, hogy nem könnyű szembeszállni velük, de ettől jobban fogod érezni magad, és könnyebben fogsz lélegezni. Még ha úgy is gondolod, hogy a másiknak igaza van, és az elégedetlensége jogos, akkor is próbálj meg mértéktartóan cselekedni anélkül, hogy otthonodat vagy munkahelyedet csatatérré változtatnád.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Szombatra, Március 25., Ideje cselekedni

Ikrek

A február szakmailag igen sikeres hónapnak ígérkezik a számodra. Sikeresen elindíthatod néhány olyan tervedet és projektedet, amelyek az elmúlt hetekben, sőt hónapokban elakadtak. Néhányan közületek váratlan lehetőséget kaphatnak az előrelépésre vagy előléptetésre – amennyiben megérdemlitek és a körülmények lehetővé teszik. Mindenesetre jó, ha a fejlődés és a gazdagodás hullámára lépsz – így kerülsz szinkronba a bolygóhatásokkal. Például keresheted a módját annak, hogyan tanulhatsz valami újat, hogy ne csak a szakmai fejlődésedet, hanem a személyes és lelki fejlődésedet is előmozdítsd. Ebben a hónapban támogatásban részesülsz az ilyen törekvések megvalósításában, feltéve, hogy te is teszel érte, és új távlatok felé tereled magad.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X