Szeptember 5-én megtörténik a Vénusz régóta várt átmenetele az Oroszlánból a semleges Szűzbe. Végre véget ér az erő- és energiahiányos időszak. Az asztrológusok pontosan megmondják, mit hoz nekünk a bolygó az elkövetkező hetekben.

A Vénusz szeptember 28-ig a barátságos Szűzben tartózkodik. Így egész szeptemberben meglehetősen pozitív lelkiállapotban leszünk. Az asztrológusok úgy vélik, hogy ez a tökéletes időszak arra, hogy megszabaduljunk a hurokszerű kudarcoktól. Minden esélyünk megvan arra, hogy ne lépjünk többé ugyanarra a gereblyére, ha világosan látjuk a hibáinkat és hiányosságainkat.

Javuló jólét

Sokan képesek lesznek legyőzni az őszi szomorkodást, amely talán már szeptember első napjaiban elkezdte éreztetni hatását. A legtöbb ember fizikailag erősebb lesz, és sokunknak erősebb lesz az immunrendszere.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Ez egy nagyszerű időszak arra, hogy mindenféle sportágban, különösen az úszásban részt vehess. Elmehetünk orvoshoz is, elkezdhetünk diétázni és harcolhatunk az egészségünket megölő rossz szokások ellen. Mindannyian jobb emberré válhatunk.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X