Szerencsés április 2023 Zodiákusok – Biztosan tudjuk, hogy a tavasz második hónapja itt van, hogy gyönyörködtesse érzékeinket és szebbé tegye életünket. Ez a hónap asztrális együttállása rendkívül különleges, fontos tranzitokkal, erőteljes konjunkciókkal és egy napfogyatkozással, amelynek hatása nem marad észrevétlen.

Mély gyógyulás lehetséges a szeretet és az együttérzés védelmező ölelésén keresztül. Azzal, hogy elfogadjuk érzéseinket, és most visszatartás nélkül kifejezzük magunkat, üzenjük tehát az Univerzumnak, hogy készen állunk valami jobbra, mint amivel eddig találkoztunk.

És ahogy mondtam, ez az április 20-án a Bika jegyében bekövetkező napfogyatkozás olyan lehetőségeket indít el, amelyeknek már eleve meg kell történniük, olyan lehetőségeket, amelyek a múltat, a jelent és a jövőt is egybeolvasztják. Az Univerzum arra használja ezt az asztrológiai eseményt, hogy változtatásokat eszközöljön a sorsunkban. Néhány ajtó bezárul, de jobb és jövedelmezőbb ajtók nyílnak meg mindenki számára.

Április összességében szerencsés hónap lesz, és a helyzetek, amelyekkel találkozunk, többnyire jók lesznek, és nem okoznak majd különösebb gondot.

Váljunk azonban meg az április általános vonatkozásaitól, és fordítsuk figyelmünket arra, amit ígértünk, nevezetesen azokra a szülöttekre és aszcendensekre, akik ebben a hónapban a legszerencsésebbek közé tartoznak, és minden esélyük megvan arra, hogy egzisztenciájuk egy magasabb szintjére lépjenek. Azok pedig, akik nem találják a csillagjegyüket, ne bosszankodjanak, mert az asztrológia mindig ciklikus, és az Univerzum mindenkiről gondoskodik a megfelelő időben.

Nézzük az április legszerencsésebb csillagjegyeit:

Kos

Számodra, kedves Kos, ez az év arról szól, hogy felfedezd és szeresd azt, aki valójában vagy. Az elmúlt években mindent beleadtál és mindent megtettél azért, hogy jót tegyél a családodnak és a körülötted élőknek, és most itt az ideje, hogy újra felfedezd a saját ambícióidat. Az év végére az egyik fő témád a kötelezettségek és a törekvések közötti helyes egyensúly megtalálása lesz, és a Jupiter, a szerencse és a terjeszkedés bolygója különösen hasznos ebben a tekintetben, mivel kiválóan halad át a jegyeden.

Áprilisban a számodra meglepetés elem a 20-án a jegyedben bekövetkező napfogyatkozás, amely új lehetőségeket hoz, és amely révén függetlenebbnek és magabiztosabbnak érzed magad a képességeidben. Készülj fel tehát, mert az április valóban szerencsés hónap a számodra, és sok előnyös változást hoz az életedbe.

Másrészt a Vénusz is együttáll a Nappal és a Jupiterrel a jegyedben ebben az áprilisban, és ez az asztrális összefüggés nagyszerű lesz. Hatalmas lehetőség nyílik tehát a pénz, de a szerelem, a párkapcsolat, a házasság vagy a gyermekek terén is, ahol ezeket már akarod vagy várod.

Csodálatos légkör vesz körül, ezért bölcs lenne cselekedni és kihasználni ezt a kedvező lehetőséget a változásra.

Bika

2023-ban, de különösen áprilisban az egyik legszerencsésebb jegynek jelöltek. A bolygómozgások hatalmas önbizalomlöketet adnak neked, így készen állsz arra, hogy életed sztárja legyél, és ne hagyd, hogy bárki is beárnyékoljon. Az április hírnevet, a környezeted tiszteletét, de sokkal több önbizalmat is hoz neked.

Most minden megváltozik számodra, mind a magánéletben, mind a nyilvánosság előtt.

Az április elhozza neked a szükséges biztonságot, így senki sem lesz képes kihasználni a gyengeségeidet. Készen állsz arra, hogy elfogadd a korlátaidat, és felelősséget vállalj a saját életedért. Csak így tudsz majd valódi változást hozni a jobb irányba.

Az április tehát a kulcsa lesz annak, hogy az életedet egy teljesen új szintre emeld, és olyan módon ismerheted meg a világot, ahogyan soha nem gondoltad volna. Az életed annyira őszinte és inspiráló lesz, hogy mások számára is követendő példává válsz.

Örülj tehát, az Univerzum most minden szinten a kiteljesedésedért dolgozik!

Szűz

Az április rendkívül jótékony és gyógyító energiaáramlást hoz létre a számodra. A Jupiter-Neptunusz együttállás, amely asztrológiailag az égi horoszkópod 7. házát érinti, arra hivatott, hogy utat nyisson az igaz szerelem felé, legyen szó égi, isteni, spirituális vagy partneri, szenvedélyes és testi szerelemről.

Az április egészséges egyensúlyt hoz a munka és a magánélet között. Az elveiddel, értékeiddel és vágyaiddal teljes összhangban hozol majd döntéseket, és végre úgy érzed, hogy megtaláltad a célodat és az inspirációt egy igazán jó és független élethez.

Másrészt az időd és a tetteid bölcs, komoly és hasznos életcélokra irányulnak majd. Még ha egy régi hobbidat vagy szenvedélyedet kezded is újra feleleveníteni, azt a legnagyobb odaadással fogod tenni. Elkezdesz valóban a jelenben élni, és lehetőséged lesz meglátni ennek az életnek a szépségét.

Kedves Szűz, örülj, mert a csillagok most a te jó életed érdekében állnak össze!

Halak

Kedves Halak, az életed most minden fronton dübörög. Különösen úgy tűnik, hogy a munkád, a szerelmi életed és az otthoni környezeted fog javulni 2023 áprilisában.

A múltad azon részeinek elengedése, amelyek miatt méltatlannak érezted magad, segíteni fog rádöbbenni, hogy mindent megkaphatsz anélkül, hogy bármit is feladnál. Ne felejtsd el, hogy az év utolsó napjáig az erősségeidre kell koncentrálnod.

Áprilisban a személyes és a szakmai kapcsolataid fejlesztése lesz a középpontban, és mivel most a szerencse jegyében állsz, mindkettőben gyarapodhatsz.

Az április tehát egyszerre hozza vissza a reményt, hogy mostantól nagyszerű dolgok történnek, és a bizonyosságot, hogy minden rendben lesz. Örülj, kedves Halak, az Univerzum veled van!

Vízöntő

A szerencse és a lehetőségek idén tavasszal sem kerülnek el téged. Fordulópontot élsz át az életedben, mert tartozol magadnak azzal, hogy meglátod és megtapasztalod a dolgok napos oldalát. A siker csillaga feletted áll, és ebben a hónapban érezni fogod azt a különleges érzést, hogy van miért élned.

Egy jó tanács áprilisra: ne ragadj be képzeletbeli akadályok közé. Bármilyen nagy is a fantáziád, a határokat még messze nem éred el. Ugyanakkor ne felejtsd el, hogy racionálisan nézve te vagy az, aki eldönti, meddig mehetsz el. Senki sem kényszeríthet arra, hogy maradj, vagy azt tedd, amit nem szeretsz.

És meglepetésként az április új otthonba vihet téged. Akár költözésről, akár vásárlásról van szó, hosszú távon nagyon jó és szerencsés lépés lesz számodra.

Kedves Vízöntő, minden okod megvan arra, hogy vidám légy és mosolyogj, mert a jövő jól hangzik számodra!

X