Kos

Ne költs túl sokat, hogy 2023-ban luxusban élj. Az év elejétől kezdve az asztrológusok azt tanácsolják, hogy légy takarékos, hogy a megtakarításaid ne szenvedjenek kárt. Az év első fele az ingatlanokkal kapcsolatos előnyöket hozhat. Ez egy jó év lesz az ingatlanbefektetésekhez.

A 2023-as horoszkóp az év második felében több váratlan kiadás lehetőségét jósolja. Az év második felében a kiadások valószínűleg az egészségre, a végén pedig a szórakozásra és a szabadidős tevékenységekre irányulnak.

Az év elején lehetőség van arra, hogy visszakapd a barátoknak és a családtagoknak kölcsönadott pénzt. Kos jegyűként nehezen mondasz nemet másoknak, ezért néha túlköltekezel, különösen az ellenkező neműeknél. Bár az elégedettség, amit akkor érzünk, amikor valakire költünk, akit szeretünk, páratlan, ha a gesztus mögött az a szándék áll, hogy megnyerjünk valakit, akkor készüljünk fel a csalódásra.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy távkapcsolata véget ér március 25-én

Kísértésbe esel majd, hogy kirándulásokra és bulikra költs. Májusban, szeptemberben és októberben elgondolkodsz a pénzügyi helyzeteden, és hosszú távon gondolkodsz. Július és augusztus azok a hónapok, amikor a kiadások minimálisak lesznek. Októberben próbáld meg elkerülni az új befektetéseket, mert rossz döntéseket hozhatsz, ami hirtelen pénzveszteséghez vezethet. November-decemberben ismét megnőnek a kiadások, mivel olyan szabadidős tevékenységekre szeretnél költeni, amelyeket megengedhetsz magának.

Az üzleti és munkahelyi jövedelmek egész évben stabilak maradnak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X