2023. augusztus 13., vasárnap varázslatos nap lesz ennek a 3 csillagjegynek

Vízöntő

Lehet, hogy úgy érezted, hogy a tegnapi energiák kissé intenzívek voltak, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy mennyire zavarta a jelenlegi életszakaszodat és az önérzetedet. Ma viszont már sokkal kényelmesebben érzed magad, miközben megpróbálsz eligazodni ebben az új fázisban. A legfontosabb az lenne, hogy elengedd azt az igényt, hogy mindent teljesen megérts, és ehelyett egyszerűen add át magad az élet áramlásának, és menj vele együtt.

Ne add fel a reményt. A remény ugyanolyan fontos számotokra, mint a levegő, amit belélegzetek. Életet ad neked, és elhiteti veled, hogy elérheted legmélyebb vágyaidat. Ez a következő fejezet arról szól, hogy még a legvadabbakat is valóra váltsd. Használd ki a mai napot arra is, hogy rendezd a dolgokat a másik féllel. Te és a párod nyugodt és békés beszélgetést folytattok, és azt tapasztalod majd, hogy teljes figyelmét rád fordítja, és megérti, amit mondassz.

Ez segít majd ellazulni, és ha újra fel akarod éleszteni a szenvedélyt a kapcsolatodban, akár romantikus meglepetést is tervezhetsz. Ha eddig még nem találkoztál senkivel, aki teljesen elvarázsol, ez hamarosan meg fog történni. A mai nap tranzitjai megkönnyítik a terveid megvalósítását. Hozd ki a legtöbbet a tehetségeidből. Nagy önbizalmad nemcsak téged motivál és inspirál, hanem a körülötted lévőket is.

Kos

Felbecsülhetetlen lehetőséged van arra, hogy emlékezz arra, ami igazán számít. Az utóbbi időben arra összpontosítottál, hogy felismerd a valódi szükségleteidet és megvalósítsd önmagad. A mai nap energiái ezt a folyamatot még inkább felerősítik. Nagyon megvilágosító pillanatnak tűnik, és sok olyan kérdésre választ ad, amelyekre eddig nehezen találtatok választ. Bizonyos esetekben még akkor is változhat, ha eddig megpróbáltad figyelmen kívül hagyni a belső szükségleteidet vagy álmaidat.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Előnye van annak, ha lépésről lépésre haladsz előre, de amikor az, amit igazán szeretnél, eltér a jelenlegi utadtól, hajlamos vagy azt ideiglenesnek vagy jelentéktelennek tekinteni. Másfelől viszont ezek az aspektusai annak, hogy ki vagy, az Északi Csillagod. Fontosak, akár megzavarják a terveidet, akár nem, vagy olyan élethez vezetnek, amely eltér attól, amire számítottál.

Ez a te életed, és ennek a te igazságodon kellene alapulnia. Te vagy az, aki kiválasztja azt az utat, amelyen az utadnak haladnia kell. Ezért ne hallgass senkire, aki megpróbálja megmondani neked, hogy mit tegyél. Eddig is sikeres voltál a munkádban, és nem lesz nehéz számodra további feladatokat vállalni, vagy válaszokat találni a felmerülő problémákra. Pénzügyi helyzetedben folytatódik a növekedés. Tartsd magad hozzá, és kerüld a felesleges kiadásokat. Ez biztonságérzetet ad majd neked.

A szerelmi életed ma ígéretesnek tűnik, és a stressz, amely az utóbbi időben erősen nyomasztotta, végre kezd enyhülni. Szabadon lazíthatsz, és élvezheted a pároddal töltött időt. Ha még mindig a szerelmet keresed, akkor légy nyitott, és légy kész elfogadni a legjobbat, amit az élet kínál neked. Életed párja szó szerint itt van a sarkon, és csodálatos és örömteli meglepetés lesz, amikor végre keresztezik az útjaitokat.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Rák

Ma sok ajtó nyílik meg előtted, miután egy ideig úgy érezted, hogy megrekedtél az életben. Végre veszel néhány mély lélegzetet. Ez nem jelenti azt, hogy minden azonnal megoldódik, de azt jelzi, hogy kezded látni, milyen lépéseket kell most megtenned ahhoz, hogy továbblépj.

Folyamatos emlékeztetőül szolgál az igazi énedre és a számodra legfontosabb dolgokra. Ez azt is jelentheti, hogy bizonyos dolgoknak vagy akár embereknek mennie kell, különösen, ha veszélyeztetik azt, amit magadért kell tenned.

Azonban, ahogy az utóbbi időben megtanultad, nincs értelme feláldozni magad, ha ez végül nem tesz téged boldoggá. A nap előrehaladtával azon kell dolgoznod, hogy megvalósítsd mindazokat a törekvéseidet, amelyeket az életeddel kapcsolatban megfogalmaztál, de eddig nem hitted, hogy megvalósíthatod. Ha tovább akarsz haladni az életben, ezek az álmok döntő fontosságúak lesznek számodra. Nem számít, hogy mennyire van a komfortzónádon kívül, vagy mennyire tűnik lehetetlennek, fontos.

Már most felismered, hogy mi az igazán fontos az életedben. A valódi vágyaid felismerése és az azok alapján való cselekvés központi szerepet játszik ebben. A munkában jelentős előrelépést teszel, és az, hogy hozzászoktál a kihívások leküzdéséhez, jó szolgálatot tesz majd a jövőben. A személyes pénzügyeid inkább javulnak, de igyekezz elkerülni a felesleges kiadásokat. Próbálj biztosra menni, és tegyél félre egy bizonyos összeget.

X