2023 Január 12. – A legszerencsésebb nap minden csillagjegy számára!

Kos

Január 12-én a Mars, a csillagjegyed uralkodója, közvetlenül az Ikrek kíváncsi, beszélgetős jegyében áll meg, ami a koncepciók, vélemények és ötletek áradatát hozza magával. Ha a Mars retrográd mozgása óta nehezen tudod kimondani a véleményed, ezen a napon végre jobban önmagadnak érezheted magad. Légy azonban óvatos, amikor heves vitákba bocsátkozol, kedves Kos. Valószínűleg fegyverként használod a szavaidat.

Bika

A Mars retrográd mozgása alatt már megkértek, hogy értékeld át a pénzügyeidet, de január 12-én végre tisztán láthatod a személyes erőforrásaidat. Ahogy a különféle ötletek és felismerések felbukkannak, óvakodj az impulzív költekezéstől – nem szeretnéd, ha a pénzzel való kapcsolatodról tanult leckék után visszalépj.

Ikrek

Ezen a héten jó hangulatban lehetsz, kedves Ikrek, mivel a Mars január 12-én kilép a jegyedben a retrográd állapotból. Október 30-tól arra kértek, hogy vizsgáld felül és rendezd át a gondolataidat, ötleteidet és terveidet. De ezen a napon megtapasztalhatod a vitalitás növekedését, ami lehetővé teszi, hogy visszanyerd a tisztább elmédet. Csak arra ügyelj, hogy ne siettesd a tempót. Ez a tranzit valószínűleg különböző irányokba húz téged. Szánj időt, különösen azokra a dolgokra, amelyeket igazán el akarsz érni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X