Oroszlán

A Mars ezen a héten hivatalosan is az Oroszlánba lépett. Így az Oroszlánok mindenütt arra számíthatnak, hogy elemükben és csúcsformában érzik magukat. A szokásosnál is energikusabbak lesztek, készen álltok arra, hogy szarvánál fogva ragadjátok meg az életet, és a céljaitok felé irányítsátok magatokat. A Pallas és a Mars együttállása még a szokásosnál is tisztábbá tesz, de hihetetlenül nagy visszatetszést fogsz tapasztalni azoktól az emberektől, akik vagy a vetélytársadnak számítanak, vagy titokban gyűlölnek téged, és nem akarnak téged ragyogni látni. Nem fog sikerülni megállítaniuk téged, de a konfliktus bosszantó lesz.

Az átvonuló Hold ezen a héten áthalad az Oroszlánon. Ne lepődj meg tehát, ha a Hold a Marssal konjugálva felerősíti a makacskodásodat. Ismétlem, a makacsság nem rossz, ha azt véded, amit helyesnek tartasz, vagy ha ellenségeiddel harcolsz.

Néhányan közületek, Oroszlánok, a hétvégén egy csábító egyénnel találkozhatnak. Ők azonnal bensőségesen magukhoz fognak vonzani benneteket. Ha nincs bajod egy egyéjszakás kalanddal, akkor hajrá, de ne számíts arra, hogy a tűzijáték néhány napnál tovább tart. Próbálj meg nyugodt maradni, és tartsd kordában a haragodat ezen a héten. Gyakorlat teszi a mestert, és néhányatoknak tényleg ki kell dolgoznia egy technikát, hogy megakadályozza a vad kirohanásokat.

Rák

Ez a hét érzelmileg megterhelő lesz számodra, Rák – de a jó értelemben. A hét elején a Rák jegyben járó átvonuló Hold a Rák jegyben járó Vénusszal fog együttállni, így ez tökéletes alkalom lesz arra, hogy elmélyítsd a kötelékeidet azokkal, akiket szeretsz, különösen a társaddal. A Holdnak a Szaturnusszal és a Merkúrral való jótékony kötődései szintén jó alkalmat teremtenek arra, hogy a szinglik felfedjék érzéseiket annak, akibe belezúgtak („belezúgni” itt most lazán fogalmazok, az érzéseid valószínűleg nem fiatalkoriak).

Csak készülj fel arra, hogy nem minden pontosan úgy fog történni, ahogyan reméled. Ahogy a Hold tovább halad az Oroszlán felé, kemény aspektust alkot a Chironnal és a Plútóval. Ha megpróbálod irányítani vagy manipulálni ezt a helyzetet, az visszafelé sül el.

Légy türelmes, és adj teret a másiknak, hogy félúton találkozzon veled; ha nem teszi, fogadd el, és lépj tovább. Ne vegye személyeskedésnek. Ez a hét arra is kiváló, hogy édesanyáddal és barátaiddal megoszd a szeretetet. A beszélgetések témáit azonban tartsd könnyedén. A Chiron és a Vénusz együttállása egyébként minden oldalon akaratlan sebeket fog okozni. Azt gondolhatod, hogy te vagy a hibás a hangulat elrontásáért.

Szűz

Szűz, ha szigorú szüleid vannak, és meg akarod győzni őket valamiről, tedd meg ezen a héten. A Ceres ebben az időszakban könnyű kapcsolatot alakít ki a Merkúrral. Tehát még ha szigorúak is és ijesztő, hogy megnyílj előttük, amíg logikusan és éretten magyarázod el az álláspontodat, támogatni fognak. Az átvonuló Hold ezen a hétvégén a Szűzön halad át, így ne lepődj meg, ha szuperlelkesnek és társaságkedvelőnek érzed magad, még akkor is, ha nem ez a modus operandiád.

A szerencse is kedvez neked ebben az időszakban. Ha tehát a szerelmet keresed, ne pazarold az energiádat azzal, hogy otthon maradsz. Tedd ki magad a szabadba, és találkozz minél több emberrel. Ki tudja? Lehet, hogy felkelted valaki figyelmét.

Emellett a Hold trinusban a Jupiterrel ez a hét tökéletes a pénzáramláshoz, a jó lehetőségek véletlenszerűen felbukkannak a küszöbödön (átvitt értelemben), és a munkahelyeden zsírosabb borravalók érkeznek hozzád. Küldj hálát az univerzumnak, ha ez megtörténik. Füstölőt gyújthatsz, miközben erre gondolsz, és a háládat hangosan és tisztán fogják fogadni.

X