A közelgő 2023-as tavasz mindenkit nagyszerű eredményekre készít fel, különösen, ha most cselekszel, hogy nyárra learasd a tetteid gyümölcsét.

Kos

A tavasz a Kos számára az önfejlesztés, az önmagával való harmónia megtalálása és az idegen nyelvek tanulásának időszaka. Ez az időszak szerelmet is hozhat számukra, vagy megerősíthet egy meglévő szövetséget. A munkahelyi sikerek esélye nagy.

Bika

A Bikáknak meg kell tanulniuk megbirkózni önmagukkal, és kompromisszumokat kell kötniük. Pénzügyi sikerek várnak rájuk, és a nyárhoz közeledve hosszabb vagy rövidebb utazások is lehetségesek. A türelem lehetővé teszi számukra, hogy jó és őszinte barátokat szerezzenek.

Ikrek

Az Ikrek számára a csillagok pénzügyi jólétet, karrierépítést és régóta várt stabilitást ígérnek. A szeretteink támogatása érdekében le kell mondani az utazásokról.

Rák

A Rákoknak találkozniuk kell a szerelmükkel, és személyes életet kell építeniük. Némi kitartást kell tanúsítaniuk ahhoz, hogy a befolyásos emberek észrevegyék őket. Minden érdekes ötletet, ami a fejedbe jut, tavasszal a gyakorlatba kell ültetni.

Oroszlán

Az oroszlánoknak időt kell szakítaniuk magukra. Az egészségeddel való törődés most fontosabb, mint bármely más kérdés. Késő tavasszal hirtelen tevékenységváltás, költözés vagy a partnerrel való szakítás lehetséges.

Szűz

A Szüzek számára a tavasz pénzt hoz. A pénz gyakorlatilag az égből fog hullani. A munkahelyén dicséretet és előléptetést kaphat. Májushoz közeledve a Szüzek képesek lesznek megbékélni önmagukkal, és megértik, hogy mit is akarnak valójában.

Mérleg

A Mérlegnek szüksége van a pihenésre, különösen, ha a munka nagyon fárasztó. Ennek a csillagjegynek tavasszal érdemes szabadságra mennie vagy néhány hétvégét kivennie. Fontos lesz, hogy találkozzon régi barátaival, és érdeklődjön az életük iránt.

Skorpió

A Skorpiók számára itt az ideje, hogy újra felvegyék az utazás ritmusát, sétáljanak egyet egy helyi múzeumban, vagy merüljenek el egy új tevékenységben. Valami új hiányzik nekik, és ezt érzik is. Érdemes óvatosnak lenni, és a szokásosnál szorosabban figyelemmel kísérni az egészségi állapotot.

Nyilas

A Nyilasoknak tartózkodniuk kell a drága vásárlásoktól vagy a komoly döntésektől. Ebben az időszakban pihenniük, regenerálódniuk kell, és meg kell próbálniuk javítani a komfortérzetüket. Hosszú utazások helyett válasszon inkább egy pár órányi kirándulást.

Bak

A Bakoknak nagyon sikeres tavaszuk lesz. Előléptetések, új ismeretségek, a szerelem keresése, minden vágy beteljesülése – mindezek kísérteni fogják ezt a csillagjegyet.

Vízöntő

A Vízöntőknek érdemes átgondolniuk a családhoz való hozzáállásukat. Ez a tavasz lehetővé teszi, hogy kapcsolatokat építsen ki mindenkivel, akivel volt ideje összezördülni. Áprilisban jó esély van arra, hogy új kapcsolatot kezdjen, vagy megismerkedjen egy érdekes emberrel.

Halak

A Halak könnyen alkalmazkodik az új életkörülményekhez. Többé nem fogják őket elnyomni a kudarcok vagy a nehéz helyzetek. Csak ki kell lélegezniük és élvezniük kell a tavaszi szezont. Az évnek ebben az időszakában a Halak képesek lesznek új színekben látni a világot.

X