Bika

Amikor fel akarod kapcsolni, akkor nem vagy más, mint stadionvilágítás, kedves Bika, ami azt jelenti, hogy merész vagy, ragyogó és képes vagy az egész eget bevilágítani a bájoddal. Ezen a napon, 2023. augusztus 8-án nemcsak a romantikus kedvesed vesz észre, hanem olyan módon tisztel, hogy még nevetni is tudsz rajta.

Olyan állapotba varázsoltad a partneredet, hogy nem fog tudni ellenállni neked, és ez azért van, mert tudod, hogyan kell a Vénusz-Lilith konjuktusban álló Vénusz módszereivel dolgozni; természetesen elvarázsolsz. Egy vámpír erejével bűvölöd el a párodat, és ő egészen biztosan nem bánja, hogy az akaratos áldozatod lesz. Tisztelettel és szeretettel hozod a szerelmi játékaidat. Bika jegyűként nem hagysz elmenni egy olyan tranzitot, mint a Vénusz a Lilith jegyében, anélkül, hogy ne használnád ki teljes mértékben. Ez a nap a tiéd, drága Bika.

Mérleg

Már eléggé hozzászoktál ahhoz, hogy te vagy az, aki tudja, hogyan vetesse észre magát az emberekkel, és a Vénusz 2023. augusztus 8-án a Lilith konjugációja alatt mintha a legmagasabbra fordítanád az erődet. Ma tűzben égsz, és ezt te is tudod … és a járókelők is. Így van; a szerény és ártatlan embereket ma elbűvöli majd a sötét bájod, kedves Mérleg, de neked csak arra az egy emberre van szemed, és szerencséjére. Valóban.

Nincs olyan fantázia, amit ne lehetne a valóságoddá tenni, és ha ebbe a romantikus partnered is beletartozik, akkor szinte csodák napja vár rájuk. Azért vagy itt, hogy örömet szerezz, elbűvölj és gyönyörködtess, és úgy találod, hogy minden, amiben részt veszel, tökéletesen illik hozzád. Imádod, ha kívánatosak számodra, és a mai nap megmutatja, hogy ez csak a kezdet. A Vénusz konjuktusa a Lilith-el jót tesz neked, kedves Mérleg.

Skorpió

Itt az ideje, hogy elővegye a kézikönyvet arról, hogyan kell igazi Skorpiónak lenni, mert amikor a Vénusz a Lilith konjunkcióban áll, akkor az álmodat fogod élni, barátom. Nemcsak jó formában vagy, de az önbizalmad is olyan, amiről álmodni lehet. Ezen a napon, 2023. augusztus 8-án csak annyit kell tenned, hogy a kisujjaddal arra mutatsz, akire csak vágysz, és csatt, máris a rendelkezésedre állnak.

Bár ez inkább hangzik fantáziának, mint valóságnak, te tudod, hogy mire vagy képes, és a szerelem és a romantika terén mondjuk úgy, hogy a határ a csillagos ég – végre egy nap, amikor úgy fejezheted ki magad, ahogyan szereted. Te és a romantikus partnered még sokáig emlékezni fogsz erre a napra. Élvezd ki, amíg meleg van, kedves Skorpió!

X