3 csillagjegy aki inkább sikert akar, mint szerelmet május 16-án, a Jupiter Bikában tartózkodása alatt

Oroszlán

A siker mindig is nagy része volt az életednek; csak te tudod, hogy milyen keményen törekszel rá. Mindig is tudattad az életedben élő emberekkel, hogy ez számodra rendkívül fontos, legyen szó akár karrierről, akár egyszerűen arról, hogy a legjobb legyél bármiben, amit csinálsz.

Határozottan tudatod az életedben élőkkel, hogy ha van egy lehetőség, amit érdemes megragadni, akkor rohanni fogsz felé, és előre tudniuk kell, hogy nem arról van szó, hogy a siker fontosabb számodra, mint ők, hanem arról, hogy céltudatos vagy, és az álmaid megvalósítása közben háttérbe szorítod őket.

A Bikában járó Jupiter alatt ez az érzés ismét a felszínre tör, hiszen olyasmit ajánlanak majd neked, amit nem tudsz és nem is akarsz visszautasítani. Bízol abban, hogy a szerelmi életed érintetlen marad, május 16-án azonban az aranyért indulsz … és senki sem állíthat meg.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Bak

Úgy érzed, mindent egyensúlyban tudsz tartani az életedben, ha nyíltan és őszintén beszélsz a siker iránti vágyadról. Ez nem vicc számodra; mindig is nyíltan beszéltél arról, hogy mit helyezel előtérbe, és ezzel tudtára adod az embereknek, különösen azoknak, akikhez romantikusan kötődsz, hogy komolyan gondolod. Célod van, és nem hagyod, hogy a szerelem elvonja a figyelmedet, hiszen jól ismered, mire képes a szerelem, ha nem személyesen irányítod.

Május 16-án lehet, hogy ismét meg kell erősítened a prioritási listádat a romantikus partnereddel, hogy emlékeztesd őt arra, hogy helye van az életedben. Ez hidegnek tűnhet, de te sosem tetteted magad másnak, meleg vagy, ha kell, és irányítasz, ha kell. Célod a siker, és úgy gondolod, hogy a szerelem kitart melletted, ha igaz.

Vízöntő

A szerelem soha nem volt a végső célod, bár természetesen élvezed, hogy az életedben van. Mégis, amikor a munkádról és a sikerről van szó, amire vágysz, úgy érzed, hogy jogod van ahhoz, hogy az életed a „saját utadon” haladjon. Ha a dolgok a magad módján mennek, az azt jelenti, hogy a siker az első, a szerelem pedig csak ezután következik.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A szerelmet nem degradálod, hiszen nagyon fontos számodra, de a Jupiter május 16-án a Bika jegyében történő átvonulása során azt fogod látni, hogy az életedben lévő személy, úgy tűnik, nem értette meg a memót; te a sikert választod a szerelem helyett, és ezt neki is meg kell értenie … vagy lemarad. Nem akarsz senkit sem bántani, de magadon próbálsz segíteni. Ez jó dolog, Vízöntő, hiszen te vagy az, aki megment téged, és te vagy az, aki érted dolgozik. Minden jó; maradj a pályán!

X