Itt az ideje, hogy kivigyük a szemetet, gyerekek, és ez azt jelenti, hogy a 2023. április 28-án bekövetkező tranzit, a Hold és az Uránusz négyszöge által biztosított erővel fogjuk magunkat összehangolni. Ez a tranzit három csillagjegynek ad bátorságot arra, hogy NEM-et mondjon, és kidobja a mérgező barátokat. Mindannyian tudjuk, a NEM alkalmazása határozottan hatalom.

Nem mindenki a mi csészénk; néha nem kedvelünk bizonyos embereket. Nem kell ezt indokolnunk; talán csak kémiai dologról van szó. Bármilyen okból kifolyólag egyszerűen nem tudunk kijönni ezekkel az emberekkel, és minél többet próbálkozunk, annál inkább rájövünk, hogy néhány dolog egyszerűen nem működik. Ráadásul a Hold és az Uránusz négyzetének tranzitja alatt nem is kell, hogy működjenek a dolgok.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Nem tartunk be valamilyen normát, amely szerint minden barátunkat meg kell tartanunk; az életben nem mindennek kell tartósnak lennie vagy működnie. A mai nap, április 28. az a nap, amikor megbékélünk azzal a gondolattal, hogy talán … ez a barátság egyszerűen nem működik. Hibáztathatjuk őket vagy vállalhatjuk a felelősséget; nem számít. Minél többet próbálkozunk, annál több negatívumot tapasztalunk, és ez NEM számít.

Tehát egyszerűen azért nevezhetjük őket mérgezőnek, mert nem tesznek jót nekünk. Jelenlétüket az életünkben mérgezőnek érezzük, mintha már a nevük említésétől is rosszul lennénk. Ó, megesik, és a következő csillagjegyek esetében bátorság kell ahhoz, hogy nemet mondjunk ezeknek az embereknek. Ez az, amit a Hold-Uránusz négyzete hoz nekünk: az erőt, hogy nemet mondjunk. A hatalmat, hogy véget vessünk egy reménytelen és értéktelen kapcsolat mérgezésének. Juj! Ki fogja ma megtapasztalni ezt az érzést?

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

Három csillagjegy, akik 2023. április 28-án megszabadulnak a mérgező barátoktól:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X