Ez egyike azoknak a napoknak, amikor annyi minden jól alakul, hogy még csak el sem akarod ismerni, mert félsz, hogy elrontod, mintha a gondolatok útjába állhatnál egy sor igazán pozitív, fényt kereső tranzitnak.

Megnézzük, hogy a Nap fényszögben áll a Holddal, ami melegséget és biztonságot nyújt a szerelmeseknek, míg a Nyilas Hold trinusban áll a Jupiterrel, ami a szerelmesek vágyakozását kelti fel egymás iránt.

A Jupiter tranzitok lehetővé teszik számunkra, hogy mélyen szerelmesnek érezzük magunkat, és amikor van valaki, akibe szerelmesek lehetünk, az olyan, mintha megütöttük volna a főnyereményt. Erről szól a mai nap; a szerelmi jackpotról.

Ma a Nyilasra és a Holdra összpontosítunk, és arra, hogy ez a tranzit lehet az a tranzit, amely a korai fázisban lévők számára egy fantasztikus szerelmi kapcsolat elindításához szükséges.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy kapcsolata megerősödik a március 27. és április 2. közötti héten

Ez azonban nem csak az abszolút kezdőknek jó; azok számára, akik keményen megdolgoztak azért, hogy megőrizzék a szerelmüket, a mai nap friss, új reményt hoz, valamint azt a képességet, hogy úgy tekintsünk arra a személyre, akivel együtt vagyunk, mint egy „ajándékra”, amelyet felülről küldtek nekünk.

A Nyilas jegyűekkel azonban verseny is jár, és ezen a napon, 2023. január 17-én úgy érezhetjük, hogy versenyeznünk kell szeretteink figyelméért. Ez rosszabbul hangozhat, mint amilyen valójában; ez rendben van.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X