Ah, Neptun-Plútó fényszög… Itt találkozik a sötét fantázia a megszállottsággal; ahol a hibák súlyosak és a jutalom ismeretlen, ahol három szerelembe esett csillagjegy továbblép, és mindez 2021. november 26-án történik.

Egy dologra számíthatunk a 2021. november 26-i Neptun-Plútó fényszög idején, mégpedig arra, hogy valaki el fog lépni akár egy szigorú felelősségtől, akár egy hosszú távú kapcsolattól. Nem szórakoztató, de nem is elkerülhető.

Ez a változás finom lesz. A másik dolog, amit ez a tranzit szeret befolyásolni, az az, hogy hogyan gondolkodunk, és hogyan vonunk le következtetéseket.

Szeretnénk azt hinni, hogy a szórványos döntések jól átgondoltak, mégis impulzívak és bonyolultak. Ennek a tranzitnak a során meg fogunk tapasztalni egy szemléletváltást; akár szórványosnak érezzük, akár nem, itt lesznek következményei.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy kapcsolata romlani kezd március 26-tól kezdődően

Sokan ki fognak esni a szerelemből egy olyan emberrel, aki másképp gondolja. Lehet, hogy egyszerűen „kattan” – a semmiből, a semmiből dönthet úgy valaki, hogy már nem szerelmes.

A Neptun-Plútó fényszög cselekvésre ösztönöz, és gyakran ez a cselekvés a felszabadulásról, a lázadásról és a kötöttségekből való kitörésről szól.

Csillagjegyek, akik a Neptun-Plútó fényszög idején, 2021. november 26-tól kezdődően kifakadnak a szerelemből:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X