Mérleg

Bár egyes barátaid az életedben egy kicsit sznobnak tartanak, nem te vagy az, aki növeli a problémát; egyszerűen csak igényes vagy az ízléseddel. Ami érdekes, és ami a személyes „sznobizmusod” szempontjából előnyödre válik, az az, hogy képes vagy olyan módon önvédelmet gyakorolni, ahogy mások nem; gondoskodsz arról, hogy ne legyél rossz társaságban, és bebizonyítottad, hogy ezt sikeresen meg is tudod tenni.

Azonban előbb meg kell tapasztalnod bizonyos emberek mérgező mivoltát ahhoz, hogy tudd, hogy valóban mérgezőek, és a Skorpió-Hold idején mindezt nagyon tisztán fogod látni. Június 28-án újabb lehetőséged nyílik arra, hogy megvédd magad, mégpedig úgy, hogy megszabadulsz egy különösen mérgező személytől az életedben. Jó, hogy megszabadulsz végre tőle.

Skorpió

Nem ismeretlen számodra a Skorpió-Hold és annak rád gyakorolt hatása, és ezen a napon, június 28-án ismét a hatalmában leszel. A mai napon szembesíted egy bizonyos barátodat a rossz hírrel, hogy egyszerűen nem folytathatod tovább ugyanúgy a közös munkát vele. Eleged van a manipulatív módszereiből, és eleged van abból, hogy irányít téged.

Szerinted passzív agresszív és gonosz, és még ha egy kicsit túl is fújod a dolgot, nem érdekel; ez az ember a bőröd alá bújt, és ez minden, amit tudnod kell. Úgy érzed, mintha méreg lenne, és ez csak egyre rosszabb lesz. Bár fáj kimondani, amit ki kell mondanod, mégis beleharapsz a szavába, és túlesel rajta. Többé nem vagy beavatott a mérgező bulijába. Hagyd, hogy keressen valaki mást, akit megfertőzhet, hiszen a mai naptól, a Skorpió-Hold idején hivatalosan is elszakadsz tőle.

Halak

Van valaki az életedben, aki szereti kihasználni a kedves természetedet és a nagylelkűségedet. Különösen a nagylelkűségedet, hiszen *kacsint-kacsint* kiszipolyozza a bankszámládat, és kezded úgy érezni, hogy ez a személy nap mint nap kirabol téged. A Skorpió-Hold idején, június 28-án összeszeded a bátorságod, és megmondod ennek a vérszívónak, hogy eleged van.

Tudod, hogy mire készül, és hagytad, hogy annyit vegyen el tőled, amennyit csak akar, és itt a vége. Vége, vége, viszlát később. Már nem törődsz azzal, hogy megbántod az érzéseit, mert nagyjából meg vagy győződve arról, hogy nincsenek is érzései, amiket meg kellene bántani; egyszerűen csak azért van az életedben, hogy kihasználjon, és jobb dolgod is van annál, hogy hagyd, hogy ez a fajta mérgezés a legjobbat hozza ki belőled.

X