A Tranzitok ezen különleges együttállása, a Mars és a Merkúr konjunkciója a Skorpióban, előhozza a védekező oldalunkat.

Azon kaphatjuk magunkat, hogy éppen ezt tesszük: védjük az életünket egy olyan erővel szemben, amelyet már nem tudunk elviselni. Bár ez lehet az árulás és a csalás szezonja, de ez most arra is alkalmas, hogy elmenjünk attól, amit mérgezőnek tartunk, különösen, ha ez a méreg a „romantikus” kapcsolatunkban található.

Amikor a romantika már régen eltűnt, és ami maradt, az az érzés, hogy a társunk és annak mérgező viselkedése elevenen elnyeli az embert, itt az ideje, hogy elhagyjuk.

Kos (március 21. – április 19.)

Nehéz beismerned a vereséget, de még nehezebb egy legyőzött helyzetben maradnod, és a kapcsolatod lehet, hogy épp a legnagyobb vereséget jelenti az életedben. A Mars konjunktúrája a Merkúrral a Skorpióban felgyorsítja az intuíciódat, és olyan érzelmeket ébreszt fel benned, amelyeket eddig talán megpróbáltál leplezni.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy több sikerre vágyik, mint szerelemre március 26-án

Ezek a belső gondolatok felismerések; tudod, hogy a partnered már nem az a személy számodra, és nem csak, hogy személyiségként is romlik, olyanná válik, amibe már régen nem szerettél bele.

Már nem is ismered azt a személyt, akivel kapcsolatban vagy, hiszen valami mérgezővé vált. Megszennyezik a kapcsolatot. Ez egy mérgező kapcsolat, ami megköveteli, hogy cselekedj. Azt tanácsolnám, hogy minél hamarabb távozz belőle.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X