A Mars-Neptun trigon a potenciális pusztítás erejével hat, különösen, ha a szerelemről van szó, a szerelem utáni vágyról, és arról, hogy megtaláljuk-e azt, és megmarad-e az életünkben.

Három csillagjegy számára, akik 2021. november 28-tól kezdve lemondanak a szerelemről, nem minden az, aminek hitték.
Miért kell a szerelemnek olyannak lennie, amiért mindannyian szenvedünk? Az biztos, hogy a Mars-Neptun háromszög alatt a szerelem szenvedést okoz.

Miért van az, hogy az, amire mindannyian olyan nagyon vágyunk, egyben az is, ami ilyen fájdalmat és szívfájdalmat okoz nekünk?

A szerelem kötődés, és amikor kötődünk, sebezhetővé válunk, mert minden kötődés magában hordozza azt az elképzelést, hogy a leválással együtt létezik.

Fájdalmat érzünk, amikor szakítunk azokkal, akiket szeretünk, és egyes csillagjegyek esetében már nem is akarunk vesződni azzal, hogy egyáltalán megpróbáljuk.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy kapcsolata romlani kezd március 26-tól kezdődően

És ez az, amit a Mars-Neptun trigon egyes csillagjegyeket arra késztet, hogy elhiggyék: talán ez a szerelem dolog nem is olyan nagy dolog, mint amilyennek látszik.

Nihilista nézőpontokat hoz ez a tranzit három csillagjegy elméjének előterébe.

Lehet, hogy túlságosan is igyekszünk a már kialakult kapcsolatokban, vagy éppen készen állunk arra, hogy bedobjuk a törülközőt, amikor a „tökéletes társ” kereséséről van szó.

A Mars-Neptun trigon fáraszt bennünket, és hagyja, hogy csak békét és magányt lássunk.

A csillagjegyek, akik feladják a szerelmet a 2021. november 28-án kezdődő Mars-Neptun háromszög idején:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X