Hamarosan megtapasztaljuk a Hold a Bikában nevű tranzit hatását, és ami érdekes ebben az eseményben, hogy valójában azt akarja, hogy mindannyian „ölelkezzünk és béküljünk” vagy „csak barátok legyünk”.

Három csillagjegy számára, akik a 2021. november 17-19 közötti Bikában járó Hold alatt kibékülnek egy exükkel, ez nagy dolog.

Bika (április 20. – május 20.)

Bár az emberek az életedben végül a te oldaladra állnak, valószínűleg nem tudnak majd mit kezdeni azzal a gondolattal, hogy újra összejössz egy bizonyos exeddel – aki sok kárt okozott a múltban.

De ez a helyzet veled, kedves Bika – téged nem igazán érdekel, hogy mások mit gondolnak a döntéseidről vagy választásaidról, és ha úgy döntesz, hogy kibékülsz valakivel a múltadból, akkor la-de-dah, ez a te dolgod.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy merészen vall szerelmet március 31-én

És mindig azt teszed, amit akarsz. A Bikában járó Hold arra késztet, hogy tiszta vizet önts a pohárba. Nem akarod többé a terhet, és eleged van abból, hogy úgy kell tenned, mintha utálnál valakit, pedig nem is utálsz.

Ez az exed bajos volt, de… te is az voltál, és ezt csak te tudod és ismered fel. Ezért találkozhatsz az exeddel; lehet, hogy nem örökre, de a kapcsolatnak biztosan nem kell „ellenséges talajon” maradnia. Ez a te döntésed.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X