Skorpió

Nos, megtörtént. És most, hogy felismerted, mi az, nem tagadhatod tovább. Ma, 2023. szeptember 12-én van az a nap, amikor beismered magadnak, hogy már nem vagy szerelmes a romantikus partneredbe. Ez talán nem is olyan nagy baj, hiszen sokan szeretnek ki a partnerükből, és még évekig egészséges, működő kapcsolatot ápolnak velük.

Ti azonban „az a fajta” pár lesztek? Hmm. Ez a helyzet veled; nagyon szereted a szenvedélyedet, és amikor ez a szenvedély elszáll – ahogyan ez már megtörtént -, lehet, hogy nem te vagy a megfelelő jelölt arra, hogy folytasd ezt a kapcsolatot. A Hold és az Uránusz négyzete alatt nem fogod tudni meggyőzni magad arról, hogy van itt valami, amiért érdemes küzdeni, de kedves Skorpió, van.

Nézz közelebbről! Próbáld meg jobban.

Bak

A mai nap azt az érzést kelti benned, hogy legszívesebben feladnád a románcot. Egyszerűen már nem úgy érzed magad, mint amikor először találkoztál ezzel a személlyel, és ez kezd az idegeidre menni. Azonban nézd meg: nem Ő az, aki az idegeidre mennek, hanem az, hogy már nem vagy szerelmes belé, és EZ az, ami miatt idegesnek érzed magad.

Ezt már olvastad?
Ez az 5 csillagjegy 2023 decemberében hozza meg élete legjobb döntését

Ő tényleg nem tett semmit, amiért megérdemelné a változást benned, és ez az, amivel a Hold és az Uránusz négyszöge alatt meg kell küzdened.

Talán idealizáltad ezt a személyt, és úgy gondoltad, hogy egy életen át varázslatos és titokzatos marad, de úgy tűnik, ez nem így működik, kedves Bak, és most egy valódi, élő emberi lény mellett találod magad, mindenféle hibáival együtt. Tudod ezt kezelni, vagy véget vetsz neki, csak azért, mert ez a személy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeidet? Erről szól számodra 2023. szeptember 12-e.

Halak

Ami igazán meglep a mai napon, az az, hogy mindig is azt gondoltad, hogy ha valamelyikőtök előbb szeret ki a másikból, az biztosan ő lesz, és aztán 2023. szeptember 12-én, a Hold-Uránusz négyzet tranzitja alatt rájössz, hogy … uh oh, te vagy az. És nem csak te vagy az, hanem tényleg gyorsan elveszted a kedved ettől az embertől.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelembe esik 2023 decemberében

Hűha, ez most az, amire számítottál, és mégsem tudsz harcolni a sors ellen; ez már nem az, amit akarsz. Már nem vagy szerelmes abba a személybe, akiről azt hitted, hogy az ÖRÖKKÉPED. Ó nem, ez nem így fog végződni, és ezt te is tudod. Bármi is késztetett arra, hogy elpattanny, az visszavonhatatlan; már átmentél a másik oldalra, és nem látod magadat visszatérni.

Megtörtént. Tetszik vagy sem, megtörtént; már nem vagy szerelmes.

X