Bika (április 20. – május 20.)

Nem lepődsz meg azon, hogy szerelembe estél valakivel, aki még mindig nagyon szerelmes beléd – de az élet megtanított arra, hogy semmi sem garantált, különösen a hosszú távú szerelem nem.

Nem is tudod megmondani az okát annak, hogy miért estél ki a szerelemből, de mivel a Hold és a Vénusz szembenállása furcsa varázslatot alkalmaz, még mielőtt megérkeznél, már ki is lépsz az ajtón.

A fejedben már vége van. Persze, folytathatnád tovább, játszhatnád a kötelességtudó szerető szerepét, de a „szerelmes” rész már nincs meg, és valószínűleg a partnered is erre vágyik a legjobban.

Ez egy egós dolog; tudni akarjuk, hogy a másik szerelmes belénk. Hogy miért nem tudjuk egyszerűen elfogadni a „szerelmet”, azzal mindig is küzdöttél. Valóban szereted ezt a személyt, csak már nem vagy „szerelmes” belé.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Már nem vagy szerelmes abba a személybe, akivel együtt vagy, és képzeld, mi van? Ő sem szerelmes már beléd. De itt jön a csattanó: ez nem számít, mert ti ketten együtt megérettetek, és készen álltok arra, hogy a világra törjetek, megszabadulva attól az illúziótól, hogy egy párnak „szerelmesnek” kell lennie ahhoz, hogy törvényes legyen.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek hihetetlenül kifizetődő lesz március 25.

Téged sem érdekel, hogy mit követel meg tőled a világ. A magatok módján csináljátok, és mindketten úgy érzitek, hogy a szerelmetek elég úgy, ahogy van.

Nem hoztok egymásnak doboznyi csokoládét, és nem is hirdettétek a Facebookon a nagy szerelmeteket… sőt, szeretitek megtartani a különleges szerelmeteket magatoknak, ahol a helye van. Nem, nem vagytok szerelmesek, és a ti világotokban ez a magasabb rendű út.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ha kattan, akkor kattan, és a szerelmi életedben; kattan. Már nem érzed azt a túlzott izgalmat és nyúlós pillangógyomrot, amikor ő is jelen van.

Ez tulajdonképpen neked dolgozik, mert a szerelem valamiféle furcsa figyelemelterelésként hatott, és ez sok olyan dologtól elvett, amit szerettél csinálni.

A szerelem nem működik neked, nem hosszú távon. A művészeteddel, a kreatív dolgaiddal kell foglalkoznod. Az utolsó dolog, amire szükséged van, hogy valakinek a nyálát csorgasd, valahányszor belép a szobába.

A Hold Vénusszal való szembenállása alatt beismered magadnak, hogy már nem vagy szerelmes valakibe, és rá fogsz jönni, hogy ez az egyik legjobb lépésed. A nem szerelmes lét neked dolgozik!

X