Rák

Láttad, hogy jön, és most itt van. A szívfájdalom most valóban hazavág, és nem tudod, mit kezdj magaddal. Eléggé felzaklat az az egyszerű tény, hogy a Rákban járó Mars annyira összezavar téged, hogy nem hiszed, hogy lehetnél még érzékenyebb, mint amilyen most vagy, és mégis, úgy tűnik, ez a tranzit próbára tesz téged.

A szívfájdalom, amiről tudtad, hogy feléd tart, egy szerető formájában érkezik hozzád, aki megcsal téged.

Az, hogy tudtad, hogy ez fog történni, rossz érzéssel tölt el, amiért nem szóltál neki hamarabb. 2023. március 25-én, a Mars Rákban való tranzitja során kiderül az igazság, de addigra már túl késő lesz vagy kiállni magadért, vagy megakadályozni, hogy ez megtörténjen. Készülj fel a mai napra, mert elég keménynek bizonyul.

Szűz

A mai nap legrosszabb része nem csak a szívfájdalom, amit át fogsz élni, hanem a tudat, hogy milyen szerepet játszottál ennek az előidézésében. Életednek ezen a pontján az utolsó dolog, amit akartál, hogy érzelmi fájdalmat érezz, de a kommunikációdban is elég lazán kezelted azt, ahogyan te és a romantikus partnered beszéltek egymással.

Figyelmen kívül hagytad a figyelmeztető jeleket, és egyszerűen hagytad, hogy a dolgok szétessenek, és most, a Mars Rákban járása idején döbbenten látod, hogy az egész kapcsolatod teljesen tönkrement.

Lehet, hogy nem te vagy az egyetlen felelős, sőt, valójában nem is te vagy – ő ugyanolyan bűnös, mint te a románcod tönkretételében, de 2023. március 25-én felismered, hogy hosszú távon TE vagy az, aki összetörte a saját szívedet… és ez fáj.

Kos

A szívfájdalom minden fajtája közül, amit ma valaki érezhet, a Mars Rák jegyében a tiéd nagyon különleges lesz, és fájni fog. Egy olyan ember védelmében, akit szeretsz – akiről tudod, hogy rosszul cselekszik -, hátat fordítasz egy barátodnak, mert azt a barátot a partnered megsértette. Ő viszont bűnrészesnek fog látni téged; ha nem tudod abbahagyni a partnered védelmezését, függetlenül attól, hogy mennyire gonosz, vagy hogy mekkora kárt okoz a barátodnak, akkor a barátod valóban véget fog vetni a veled való barátságának.

A mai szívfájdalom abból fakad, hogy tudod, a partneredet választottad a barátod helyett, amikor biztosan tudod, hogy a partnered valami szörnyűséget tett a barátoddal, és te nem tettél semmit, hogy megállítsd.

Összefüggő, igen, de elég ahhoz, hogy végleg véget vessen egy barátságnak.

X