2023. január 26-án a Vénusz belép a Halak csillagjegybe, a kiemelkedés jegyébe, amely három csillagjegyet segít abban, hogy megtalálják a lelki társukat – végre.

A Vénusz a Halakba való átvonulása nyugalmat teremthet bennünk, így január 26-tól kezdve nem „ostromolnak” bennünket a gondjaink. Valójában nem foglalkozunk olyan dolgokkal, mint a félelem, az aggodalom vagy a bizonytalanság. Ehelyett jól érezzük magunkat; jó érzés, hogy békében vagyunk másokkal. Ez azért van, mert amint a Vénusz belép a Halakba, a szerelem lesz a nap fő témája.

Mivel nem keresünk veszettül társat, könnyen találunk egyet. Mivel nem akarunk kétségbeesetten megfelelni valamilyen elvárásnak, könnyen találunk valakit, aki betölti azt. A Vénusz a Halakban a teljes elengedés gondolatát hozza magával, és azt, hogy ha az „elengedésünk” őszinte; cserébe mindent megkapunk, amire szükségünk van.

Ezt már olvastad?
A Plútó a Vízöntőben teljesen megváltoztatja ennek a 4 csillagjegynek az életét

Ha nem erőltetjük a dolgokat, akkor azok maguktól megérkeznek – ha úgy hozza a sors. És ma van valami, aminek lennie kell, és ez az a gondolat, hogy megtaláljuk az igaz szerelmet – a lelki társunkat. *sóhaj*

Lehet, hogy keresed a lelki társadat, vagy lehet, hogy nem tudod, hogy létezik számodra… mindegy. A mai tranzit, a Vénusz a Halakban, pont a megfelelő helyen, a megfelelő időben dob le téged, és ha az említett csillagjegyek egyike vagy, akkor lehet, hogy a sorban állsz, hogy megtaláld a lelki társadat.

A 3 csillagjegy, akik megtalálják a lelki társukat a Vénusz Halakban január 26-tól kezdődően:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X