Három csillagjegy, akik a 2021. november 19-én kezdődő Oroszlánban álló Vertext alatt találnak rá egy elveszett szerelemre, intenzíven fogják érezni a romantika energiáját.

A november 19-től kezdődően a Vertex az Oroszlánban a kozmikus befolyás fő forrása, és mindannyian arra fogunk koncentrálni, ami a legfontosabb számunkra.

Magával ragad minket az a gondolkodásmód, hogy gondoskodnunk kell magunkról, és önmagunkat kell előtérbe helyeznünk, de nem önző módon, hanem az önfenntartás és az önszeretet jegyében. Át fogjuk járni a kellemes emlékeket, valamint időt fogunk szánni a múltunkban élt emberekről szóló gondolatokra.

Elveszett szerelmek fognak újra felbukkanni, mintha csak a mi pozitív energiánk hozta volna őket újra a látóterünkbe. És őszintén szólva, pontosan ezt fogjuk tenni. A Vertex az Oroszlánban hatása csupa pozitívum; a helyes irányba terel minket, és néha ez az irány a múltba vezet.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Március 27., Jól indul a hét!

Egyes jegyek számára ez elvezethet egy régi szerelemmel való újraegyesüléshez, vagy akár egy olyan baráthoz, akivel valami felejthetetlen dolgot osztottunk meg – valami túl különlegeset ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X