Kos (március 21. – április 19.)

A világ számára szereted magadat teljesen összeszedettnek mutatni; a lehető legnormálisabb vagy, és nem bánod, ha az emberek ezt gondolják rólad. Azt azonban nem tudják, hogy az összes csillagjegy közül neked van a leggonoszabb sötét oldalad, és amikor jól megismerkedsz valakivel – mármint romantikusan -, akkor szereted ezt az oldaladat kiélni.

A május 1-jén, a Vénusz-Plútó fényszög alatt erre inspirálódsz, és öntudatlanul is ennek az energiának a jelzőfényét küldöd ki, ami viszont összeköt a megfelelő emberrel, akit gyakorlatilag erre a fajta energiára teremtettek.

Május 2-ától kezdve olyasvalakit vonzol magadhoz, akit a végén akár az igaz szerelmednek is nevezhetsz, mivel ez a személy igazán megért téged. És nem csak ennyi, hanem te is megérted őt, ami teljesen kizökkent a komfortzónádból, mivel nem voltál felkészülve arra, hogy más legyél, mint a történetének a középpontja. Ez egy win-win szituáció; az igaz szerelmed beléd szeret, és váratlanul te is belé szeretsz. Ezt nem lehet felülmúlni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X