A Kosban járó Hold idején mindenki szeret téged. Nos, ez talán nem egészen szerelem, de vonzalom egészen biztosan.

Egyszerűen van valami abban, ahogy a te csillagjegyedben élő emberek a sajátos szépségüket sugározzák ebben a tranzitban. Arról is szó van, hogy az emberek hogyan reagálnak rád ebben az időszakban, amely november 14-én kezdődik és 17-ig tart.

Ikrek (május 21 – június 20)

Időről időre mindenki figyelmének középpontjában találod magad. Néha ez kellemetlen vagy nyugtalanító érzéssel tölt el, mert kíváncsi vagy, mit akarnak tőled, máskor pedig – attól függően, hogy ki néz téged – hízelgőnek, elbűvölőnek – érdeklődőnek érzed magad.

A Kosban álló Marsnak köszönhetően a szokásosnál erősebbnek érzed magad, és ez a világodban úgy jelenik meg, hogy vonzónak és magabiztosnak érzed magad.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy távkapcsolata véget ér március 25-én

A hozzáállásodat szinte mindenki észreveszi majd a környezetedben, és tudatják veled, hogy mennyire feltűnőnek tűnsz – számukra – ebben a tranzitban. Az emberek természetes hajlamot éreznek majd arra, hogy bókoljanak neked ebben az időszakban, és te ezt nem fogod bánni.

Mivel nem kételkedsz önmagadban, most már képes vagy elhinni, amit látnak. Talán nem is vagy olyan rossz, mint amilyennek eddig hitted magad, kedves Ikrek? Itt az ideje, hogy kezdd elfogadni, hogy te is hihetetlenül vonzó vagy.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X