Bika

Ha úgy érzed, hogy ezen a napon úszik a fejed, az valószínűleg azért van, mert annyira beleszerettél valakibe, hogy már nem tudod megkülönböztetni a felet a mélytől. Ma 2023. szeptember 20-a van, és ma az történik, amire nem számítottál: őrülten beleszerettél a saját romantikus partneredbe.

Már megint megtörténik! A Nap és a Hold fényszögének idején egyfajta erő lép fel, amely lehetővé teszi, hogy a párok egymásba szeressenek – újra.

Bármit is csináltok, végül is jól csináltátok, és ennek az lesz a vége, hogy ti ketten nagyon élvezitek egymást ezen a napon. Talán mindketten „túljutottatok” valamin, és most, hogy ez kikerült a szervezetetekből, igazán élvezhetitek a jó dolgokat. A mai nap elhozza az őrült szerelmet. El tudjátok viselni? Igen, kibírod!

Szűz

Akár házas, akár egyedülálló, ma van az a nap, amikor nem tehetsz mást, mint hogy őrülten beleszeretsz valakibe. Ez nem az a fajta szerelem, amiért kockáztatnád a kapcsolatodat, de te sem akarod megtagadni magadtól ezt az érzést.

Ezt már olvastad?
Vasárnapi horoszkóp, Október 1., Észrevétlenül vált valaki egyre fontosabb szereplőjévé az életednek

A mai napon, 2023. szeptember 20-án az az érzés, hogy őrülten szerelmes vagy egy vadidegenbe. Tudod, hogy ez nem valódi, és hogy nem fog sehová sem vezetni, és ez neked teljesen megfelel. A Nap-Hold fényszög tranzit alatt nem tervezed, hogy megcsalod a párodat, de biztosan nem fosztod meg magadat attól a fantáziától, amit ez a személy tesz veled.

Végig el vagy ragadtatva; ez a személy megragadta a figyelmedet, és te el vagy ragadtatva tőle. Nem látod a jövőt vele, és nem is érdekel. Amit szeretsz, az a pillanat. Nem bántasz senkit, és sodródsz az árral. Boldoggá tesz, és miért ne engedhetnéd meg magadnak ezt a kényeztetést?

Nyilas

Az egyetlen ok, amiért még nem kötelezted el magad egy romantikus kapcsolat mellett, az az, hogy az elvárásaid túl magasak ahhoz, hogy bármely emberi lénynek megfeleljen; azonban minden elpárolog, amikor kapcsolatba kerülsz azzal az egy személlyel, aki levesz a lábadról, és a szerelem transzába ringat.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy számára 2023 októberében kopogtat a múlt

Ma, 2023. szeptember 20-án, a Nap és a Hold fényszöge alatt azt teszed, amit időnként szoktál: őrülten szerelmes leszel, és az ablakon kifelé repülnek a normáid és az ideáljaid.

Nem is érdekel, miből van ez az ember, a fizikai vonzalom vette át az uralmat, és ha ennyire rosszul esik, nem tudsz magadon segíteni. A mai napon elfelejtesz mindent, amiért olyan keményen megdolgoztál, ha az önvédelmedről van szó; mindent a szélnek dobsz, és őrülten, mélyen, szenvedélyesen szerelmes leszel, ma, a Nap-Hold fényszög idején.

X