Kos

Szeretsz a szívedre hallgatni, és mindig is szerettél – de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a szíved jó barométer a szerelemmel kapcsolatos döntésekhez.

Ezen a héten, a Hold-Jupiter négyzetének tranzitja alatt a szívedet követve egyenesen egy olyan ember útjába kerülsz, aki annyira nem illik hozzád, hogy amikor már túl leszel rajta, talán még nevetni is fogsz az egész helytelenségén.

Talán van valami olyan tulajdonsága ennek a személynek, ami vonz téged, ugyanakkor elvakít attól, hogy meglásd, ki is ő valójában, de a te hozzáállásod mindig is az volt, hogy „mindent vagy semmit”.

Talán még azt is tudod, hogy ez a személy nem neked való, de nem tudsz segíteni magadon, ha legalább azt megtapasztalod, ami szerinted jó benne. Kockáztatsz, mert bátor vagy, de ne feledd, hogy ez szívfájdalommal is járhat.

Rák

Úgy tűnik, hogy rossz emberbe szeretsz bele, mert az igazság az, hogy ki a fene tudja, hogy az a személy, akibe beleszerettél, nem neked való?

Szinte lehetetlen megmondani, különösen, ha figyelembe vesszük, milyen erősek azok a korai érzések, és mennyire vakítóak tudnak lenni. A szerelem vak, ahogy mondani szokták, és a Hold-Jupiter négyzete alatt akár be is köthetnénk a szemünket, mivel ez a tranzit hajlamos arra, hogy megtagadjuk az arcunk előtt lévő igazságot.

Március 1-től kezdve rá fogsz jönni, hogy beleszerettél valakibe, és bár a zsigereid azt súgják, hogy menekülj, a szíved és az elméd azt fogja mondani, hogy ez a valaki méltó az idődre és az erőfeszítéseidre, és… miért is ne! Ez a „miért ne” hozzáállás forró vízbe fog sodorni, mert ha egyszer belekezdesz, nem fogod tudni abbahagyni, amíg nem lesz túl késő.

Skorpió

Azt hiszed, hogy nem szereted beismerni, hogy tévedsz, különösen, ha a szerelmi és párkapcsolati döntéseidről van szó. Azt teszed, amit akarsz, és elhiszed, hogy amit teszel, az a helyes – mindig.

Nem is gondolsz arra, hogy az a személy, akit szeretsz, rossz neked. Korábban is beleszerettél már kevésbé tökéletes emberbe, és annak ellenére, hogy az idő és a történelem megmondta neked, hogy a múltban hibáztál a szerelemben, újra megteszed.

De ezekből a hibákból nem tanulsz, kedves Skorpió, mert szenvedélyes vagy, és a szívedre hallgatsz – még akkor is, ha az katasztrófába vezet.

A Hold-Jupiter néyzete alatt március 2-án újra elindítod ezt a folyamatot, és ismét rossz emberbe esel bele. Nem fogod őt rossznak látni, hanem a személyes tapasztalataid részének fogod tekinteni.

X