Kos

Az ösztönös cselekvés a második természeted, kedves Kos, mivel bízol a megérzéseidben, még akkor is, ha tudod, hogy túlreagálod a dolgokat. 2023. március 4-én nemcsak szakítani akarsz a jelenlegi partnereddel, hanem minél gyorsabban meg is akarod valósítani; nem tudsz elég gyorsan elszakadni ettől a személytől.

Az Uránusz-Hold tranzitja inspirál téged, ami gyors gondolkodásra és gyorsabb cselekvésre késztet. Élvezed a hatalmi lökést, amit a döntés meghozatala okoz neked, hiszen végre jó érzés, hogy a töprengés helyett cselekedsz.

Pedig az elmúlt hónapokban csak ezt csináltad: azon gondolkodtál, hogy mikor lesz a megfelelő pillanat a szakításra, mégsem tettél érte soha semmit. Nos, most itt a nagy lehetőség, mégpedig azért, mert ma van az a nap, amikor veszed a bátorságot, hogy cselekedj az érzéseid szerint. Nemcsak akarsz majd szakítani, hanem meg is valósítod.

Oroszlán

Ha lobbanékony viselkedésről van szó, a piacot a sarkában tartod, és amikor úgy döntesz, itt az ideje, hogy dührohamot kapj, gondoskodsz róla, hogy az egyetlen személyen robbanj ki, aki ellen a legnagyobb haragot táplálod, a romantikus partnereden.

Eddig élvezted, hogy játszhattál ennek az embernek az érzelmeivel, de most már untat, és a Hold-Uránusz négyzete alatt belátod, hogy nincs többé okod arra, hogy együtt legyél vele, bármennyire is szeret téged.

Amikor megunsz egy embert, kidobod, mint a szemetet; ezt már megtetted korábban is, és újra megteszed… mindig frissnek és megújultnak érzed magad tőle. A Hold-Uránusz négyzete alatt ismét elkap az a kielégítő érzés, hogy képes vagy eltávolítani valakit az életedből. Mindig is ezt tetted és mindig is ezt fogod tenni.

Nyilas

Nem látod értelmét annak, hogy folytass egy olyan kapcsolatot, ahol érezhetően boldogtalan vagy; mi értelme fenntartani a látszatot? Hogy lássuk, mennyi időt pazarolhat el két ember, tudva, hogy az idő drága, és nem kapjuk vissza? Nem, nem neked való, kedved Nyilas. Március 4-én úgy fog rád szakadni, mint egy tonna tégla, hogy még ma véget kell vetned ennek a dolognak.

Ezzel a személlyel nem lehet holnap; mindketten kiszipolyoztátok egymás energiáját, és a Hold-Uránusz tranzitja alatt azt akarod majd, hogy vége legyen, vége, kaput, vége legyen.

Nem leszel kegyetlen vagy érzéketlen, de az utolsó kommunikációd a partnereddel lényegre törő és őszinte lesz; azt akarod, hogy vége legyen, tudod, hogy mindkettőtöknek jobb így, és nem bírsz ki még egy napot ebben a kapcsolatban. Lehet, hogy impulzívnak érzed, de a fejedben „most vagy soha”.

X