Bika

Új barátokat szerezni a hivatásod, hiszen te vagy a legbefogadóbb, legodaadóbb barát, aki csak létezik. Imádod az embereket, ők pedig rajongásig imádnak téged, és véleményed szerint, ha barátokról van szó – minél több, annál jobb.

A Merkúr Vízöntőben járása alatt imádod az új emberekkel való találkozást, és ezen a napon, 2023. február 11-én régi barátokkal és újakkal is találkozhatsz. Ami igazán jó, hogy egy új érdeklődési köröd is van, és ennek az új érdeklődésnek köszönhetően egy csomó hozzád hasonló, erre az érdeklődésre összpontosító embert fogsz felfedezni.

Ez egy nagyszerű nap számodra, hiszen számos új emberrel fogsz találkozni, akik izgalomba hoznak. A jövőben is velük akarsz majd lógni, és ez olyan dolog lesz számodra, amire újra és újra várni fogsz. Azok az emberek, akikkel ma találkozol… megőrződnek.

Ikrek

Ha van valaki, aki könnyen barátkozik, az te vagy, kedves Ikrek, hiszen te vagy az egyik legbarátságosabb a csillagjegyek közül. Imádsz új embereket megismerni, és még ha később el is ítéled őket (elvégre mégiscsak Ikrek vagy), akkor is jól fogod érezni magad ma, amikor olyan emberekkel találkozol, akikkel még soha nem töltöttél együtt időt.

Van egy olyan személy köztetek, aki szuper baráti potenciállal rendelkezik, és még ha nem is a legjobb haverodat keresed, akkor is érdemes megfontolnod ezt a személyt, mint elsőszámú jelöltet a pozícióra.

Az az igazság veled kapcsolatban, kedves Ikrek, hogy a barátságot még a romantikus kapcsolatoknál is jobban értékeled, ezért ha a Merkúr Vízöntőben járása alatt kiszúrod a potenciális barátot, örömmel fogod üdvözölni ezt a személyt az életedben.

Vízöntő

A barátok jelentenek neked mindent, és ez sokat mond, hiszen sok mindenen mentél keresztül néhány barátoddal a múltban. Rájöttél, hogy nem minden barátság nagyszerű, és a jó barátságok sem feltétlenül hosszú időre szólnak.

A mai nap a legjobbkor vagy jó helyen ahhoz, hogy új emberekkel ismerkedj, és ahogy a Merkúr a Vízöntőben áll az égen, ma találkozol valakivel, akiben annyi közös van veled, hogy butaság lenne NEM a barátoknak lennetek.

Nem mintha a klónodat keresnéd, hiszen az ellenszenves lenne, de nem bánod, ha valakivel sok közös van benned. A mai nap folyamán terveket szövögetsz ezzel az új emberrel, hogy jobban megismerd őt. Legyen egy kör alkoholmentes martini nekem és a haveromnak, kérem!

X