3 csillagjegy, akik újra összejönnek egy szakítás után a Merkúr Szaturnusz négyzete alatt, 2021. november 9-től kezdődően

Ha nemrég szakítottál valakivel, és ez a szakítás hirtelen és szívszorító volt, akkor jó esély van rá, hogy hamarosan hallani fogsz az exedről.

Valójában három olyan csillagjegy van, akik a Merkúr 2021. november 9-én kezdődő Szaturnusz négyszögének ideje alatt szakítás után újra összejönnek.
A Merkúr Szaturnusz négyzete a kihívásokkal és a kommunikációval dolgozik, és képes befolyásolni, hogy a szakításból hogyan lesz újra kibékülés. 2021. november 9-től kezdődően megtapasztalhatod, hogy valami elkezd újjáalakulni – valami, amiről talán már lemondtál.

Bika

Ha őszinte vagy magadhoz, beismered, hogy nem álltál készen erre a szakításra, és még mindig nem érzed magad teljesnek vele. Lehet, hogy mindketten elszálltatok, és nem tudtátok, hogyan húzzátok vissza magatokat, ezért hagytátok, hogy minden szétessen, így a kapcsolat gyorsan és hirtelen véget ért.

Ezt már olvastad?
A kemény lecke, amelyet minden csillagjegynek meg kell tanulnia októberben

A Merkúr Szaturnusz négyszögének ideje alatt a befejezetlenség mély érzését fogod érezni – itt valami nem stimmel, ennek nem így kellett volna történnie. Nagy álmaid voltak ezzel a személlyel, és ő mindenben benne volt.

De a felhevült indulatok és a tomboló egó miatt mindketten úgy távoztatok a kapcsolatból, mintha csak nagy babák lennétek, akik nem képesek kezelni a nyugodt kommunikációt. A Merkúr Szaturnusz négyzete segítőként működhet ennek a kapcsolatnak az újraegyesítésében. Ha úgy gondolod, hogy működhet, akkor működhet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts