Három csillagjegy, akik a 2021. november 17-én a Nap-Plútóval fényszög időszaka alatt, véget vetnek mérgező kapcsolatuknak, eljutnak egy olyan töréspontra, ahol már nem bírják tovább.

Oroszlán, Skorpió és Halak, ha van valami, amit ki nem állhattok, akkor az a gondolat, hogy kitartsatok egy olyan kapcsolatban, ami úgy tűnik, tiszta, hamisítatlan méreggé válik.

Ez lehet romantikus vagy családi, és mondjuk úgy, hogy amikor a Nap a Plútó fényszögében áll, nem marad hely a szívetekben olyan embereknek, akik mérgezőek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Egy ideje már jól érzed magad, és ez annak köszönhető, hogy az elmúlt hetekben megértetted, hogy ha valaha is boldog akarsz lenni, akkor meg kell szabadulnod attól, ami boldogtalanná tesz. A te esetedben, kedves Oroszlán, ez a családról szól.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek hihetetlenül kifizetődő lesz március 25.

Van valaki a családodban, aki nemcsak hogy nem tisztel téged, de mindent megtesz azért, hogy megkeserítse az életedet.

Ezt megússzák, mert „ők a családom”, és valamiért a családodban ez így van rendjén. Az volt a benyomásod, hogy ha a család bántalmaz téged, az csak a család – nem nagy ügy.

És akkor, puff! Hirtelen rádöbbensz; nem kell hagynod, hogy egy családtagod ilyen tiszteletlenül taposson az életedre! Mi a fenéért fogadtad ezt el, és ilyen sokáig? Az önszeretet jön, hogy megmentse a helyzetet. A Nap-Plútó fényszög tisztánlátásra késztet, és amit látni fogsz, az az, hogy véget kell vetned egy nagyon mérgező kapcsolatnak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X