Ikrek

Már jártál ezen az úton korábban, és bár az érzéseid kikapcsolása nem a legmegfelelőbb út, amikor úgy érzed, hogy el kell zárkóznod, mégis megteszed. És a Hold-Szaturnusz trinus alatt ezt könnyedén meg is teszed, mert tudod, hogy csak így tudsz élni. Nem vagy hajlandó olyan emberrel kapcsolatban maradni, aki csak az ő feltételei szerint viszonyul hozzád.

Kezded úgy érezni, hogy a viccei főszereplője vagy, és nem hiszed, hogy a te érdekeidet tartja szem előtt.

Elkezdtél egy csomó mindent látni ebben az egy személyben, és ahogy telik az idő, arra a következtetésre jutottál, hogy a legjobb, ha elsétálsz mellette, szellemként távozol, és soha többé nem veszed be újra a szavait. A Hold-Szaturnusz trigon alatt ki tudsz és ki is fogsz kapcsolni minden érzést ez iránt a személy iránt. Számodra nincs visszaút. Ami megtörtént, megtörtént.

Oroszlán

Ha egy bizonyos személy az életedben nem azt teszi, amit elvársz tőle, megsértődsz, és amikor te kedves Oroszlán megsértődsz, habozás nélkül kivágod az embereket az életedből.

A Hold-Szaturnusz trigonja alatt, 2023. február 28-án olyan heves tranzit áll mögötted, hogy amikor azt mondod egy jó barátodnak, hogy „számodra halott”, azt teljes szívedből gondolod.

Egymillió százalékban megbocsátásképtelen vagy, és úgy érzed, jogosan vagy ilyen. Elvégre ez a te életed, és ha ki kell kapcsolnod minden érzést, vagyis a szeretetet, az együttérzést és a kedvességet… akkor pontosan ezt fogod tenni.

Nem akarod a drága földi idődet arra pazarolni, hogy olyasvalaki kedvében járj, aki átlépte a határokat, és ha cserbenhagyott azzal, hogy nem felel meg az elvárásaidnak, akkor akár félre is dobhatod. Olyan sikeresen kapcsolod ki az érzelmeidet, hogy a nap végére elfelejted a nevét.

Mérleg

Jó okod van arra, hogy miért tudsz embereket kizárni az életedből és teljesen elzárkózni tőlük, mégpedig azért, mert nem érdekelnek. És amikor a Hold háromszögben áll a Szaturnusszal az égen, még kevésbé érdekelnek.

Nem vársz senki jóváhagyására azzal kapcsolatban, hogy hogyan vezeted az életed, és az sem érdekel, ha hidegnek vagy érzéketlennek tűnsz; elég könnyen kikapcsolod az érzelmeidet, és ezt senki sem szereti benned, de ez nem fog érdekelni.

Magadnak éled az életed, hiszen ez az egyetlen ember, akiről azt hiszed, hogy törődik veled, és alapvetően igazad van, hogy ezt hiszed. A Hold-Szaturnusz háromszög alatt megvan az a plusz páncél, ami megvéd attól, hogy manipuláljanak, vagy rávegyenek arra, hogy egy bizonyos módon érezz; te ebből semmit sem kapsz. Ha kikapcsolod, akkor kész a dolog. Ebben az esetben nem megyünk visszafelé, kedves Mérleg.

X